Muschi de vita cu sos de ciuperci! O reteta delicioasa si extrem de usor de preparat! Un chef din Sibiu iti dezvaluie secretele sale!
Muschi de vita, ciuperci invaluite in sos.. din belsug si crochete de cascaval. Un sef din Sibiu va invata cum sa pregatiti, un adevarat festin, fara prea mare bataie de cap. ##VIDEO5218##

MUSCHI DE VITA CU SOS DE CIUPERCI
Ingrediente
muschi de vita
cascaval
oua
pesmet
faina
unt
paine toast
cascaval ras
sare si piper

Din cauza texturii sale, carnea de vita nepreparata corect devine "talpa de pantof". Ca sa evitati dezastrul si sa va bucurati de o friptura frageda, urmati pasii bucatarului! "Aici avem ou batut unde am pus un pic de sare. Vom lua cele doua bucati de carne pe care le-am intins usor, le vom trece prin faina. Prin ou si iarasi prin faina", ne transmite bucatarul.
Puneti muschiul de vita impanat, la rumenit, pe foc potrivit. "Am luat painea toast. Din ea vreau sa fac o baza pentru preparatul nostru. Ii vom lua coaja jos si la fel vom proceda ca si la carne, o vom da prin faina ou, faina", ne explica el.
In doar cateva minute, muschiul de vita impanat si painea vor prinde o crusta frumoasa." Acum de vom apuca de crochetele de cascaval. Le vom da prin faina, le vom pune in ou si le vom da prin pesmet. Pentru a nu avea probleme sa ne curga cascavalul, le vom mai da o data prin ou si prin pesmet", spune bucatarul.

Pofta Buna!









