N-au muncit o zi în viața lor dar au vizitat cele mai exotice insule cu ajutorul sponsorilor. "Munca nu este o opţiune pentru noi în condiţiile în care avem un asemenea impact asupra oamenilor".

Cei doi tineri din Germania sunt obișnuiți să trăiască din banii altora, iar vacanțele și le-au făcut din banii obținuți din sponsorizări și donații.

Author: K.B. luni 17 iunie 2019 , 19:16

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Catalin Onc şi Elena Engelhardt au trăit în Germania din banii adunaţi de mama lui, care are două job-uri pentru a le suporta extravaganţele.

Pe banii altora au reușit să ajungă în Copenhaga, Paris, Bali și Nepal.

Citeste si: Un cunoscut artist de muzică rock a fost diagnosticat cu cancer

Potrivit Metro Online, ultima lor extravaganţă le-a adus un vot negativ din partea urmăritorilor de pe Instagram.
Cei doi își doresc acum circuit al Europei şi Africii cu motocicleta, iar pentru asta au nevoie de 10.000 de euro. În acești bani intră cheltuielile cu combustibilul, cazarea, mâncarea, internetul, cartele SIM, etc. Motivul oficial este să atragă atenţia oamenilor în legătură cu pericolul pe care îl reprezintă bolile mintale.

Citeste si: Anna a murit în timpul unui partide de amor! Iubitul a realizat că a omorât-o când era prea târziu

Citeste si: Tragedie în Venezuela! Cel puțin 18 morți într-un accident de autocar

Catalin Onc şi Elena Engelhardt au sperat ca vacanța lor să înceapa din iulie dar oamenii s-au cam săturat ca cei doi să-şi facă vacanţele pe banii altora şi le-au recomandat un plan mult mai simplu, respectiv să meargă la muncă.
Până acum au reușit să primească doar 178 de euro.

Citeste si: Turist ceh, grav rănit după ce a căzut în Munţii Făgăraşului

Răspunsul a fost unul pe măsură: "Munca nu este o opţiune pentru noi în condiţiile în care avem un asemenea impact asupra oamenilor".

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si