Tricolorii au acuzat deja impactul cu frigul din fosta republică sovietică, iar dimineaţă au avut surpriza de a constata că la Astana ninge. La ora meciului este anunţată o temperatură de zero grade, iar pentru a menţine suprafaţa artificială de joc în condiţii bune, organizatorii au decis să trasă copertina stadionului.Totodată, pentru meciul de diseară, organizatorii au decis să dea drumul instalaţiei de încălzire de la stadion.
Astfel, la ora partidei, deşi afară va fi o temperatură la limita îngheţului, în interior vor fi 10-15 grade Celsius. Meciul Kazahstan- România va începe la ora 19.00.

Tricolorii au acuzat deja impactul cu frigul din fosta republică sovietică, iar dimineaţă au avut surpriza de a constata că la Astana ninge. La ora meciului este anunţată o temperatură de zero grade, iar pentru a menţine suprafaţa artificială de joc în condiţii bune, organizatorii au decis să trasă copertina stadionului.

Totodată, pentru meciul de diseară, organizatorii au decis să dea drumul instalaţiei de încălzire de la stadion. Astfel, la ora partidei, deşi afară va fi o temperatură la limita îngheţului, în interior vor fi 10-15 grade Celsius. Meciul Kazahstan- România va începe la ora 19.00.

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Monica Gabor, prima reacție după ce a văzut imaginile cu Irina din România! Unde a dus-o Irinel Columbeanu pe fiica lor înainte să se întoarcă în America și ce a avut de zis fosta soție?- wowbiz.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si