Nea' Dumitru, bătrânul bătut de doi tineri la Braşov, s-a mutat în casă nouă! Cum arată imobilul de 20.000 de euro în care acesta va locui de acum înainte!

La începutul acestui an, în luna aprilie, un caz de o violenţă ieşită din comun a avut loc la Braşov, acolo unde un bătrân de 66 de ani a fost bătut cu bestialitate de către doi tineri.

Author: Stirile Kanal D Webeditor: E. V. luni 19 noiembrie 2018 , 13:13

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Bătaia încasată de Dumitru Niculai a fost atât de puternică încăt bătrânul s-a ales cu o fractură de coloană cervicală, şi-a pierdut mai mulţi dinţi şi a resimţit dureri în tot corpul.

El a fost internat în spital, acolo unde a stat pentru mai multe zile.

" Eu ştiu că am încercat să mă apăr, dar eu neavând putere, bătrân... Nu-mi amintesc exact... Muncesc cu ziua, la anii mei, şi tu dai în mine? E frumos? Nu e frumos! De ce să dau într-un om care munceşte? De ce să dau în el?", declara bărbatul la vremea respectivă.

Cazul lui a sensibilizat mai mulţi tineri, dar şi un medic. Aceştia au organizat o strângere de fonduri pentru a-l ajuta. S-au strâns peste 20.000 de euro, iar aceşti tineri au construit o casă în judeţul Bihor, acolo unde Dumitru Neculai va locui împreună cu alţi cinci nevoiaşi.

O echipă a Ştirilor Kanal D a filmat şi a fotografiat casa în care bătrânul din Braşov va locui de acum încolo.

Până să se mute în casă nouă, bătrânul a locui la un centru din Dumbrava. 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si