Nea Popa are iar probleme cu banii! Soția actorului Tudorel Filimon a luat un credit și nu l-a putut returna EXCLUSIV

Nea Popa intră în noul an cu alte datorii. Soția actorului Nicolae Filimon ar putea fi executată silit pentru un credit nerambursat.

Radu Constantin, miercuri 08 ianuarie 2020 , 09:37

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Drăguța Filimon, soția actorului care l-a interpretat pe Nea Popa în celebrul serial ”La Bloc”, a pierdut, în luna decembrie, un proces cu o societate care acordă credite. Aceasta apare pe lista debitorilor alături de alte trei persoane, pentru un contract de împrumut încheiat în 2017 și neacoperit până azi. Valoarea acestuia este de 18.866,90 lei. Decizia Judecătoriei Cornetu este definitivă iar la suma datorată se vor adăuga cheltuieli legate de executarea silită.

Astfel, familia actorului Tudorel Filimon primește o nouă lovitură, după cele primite în anii trecuți. Nea Popa a pierdut o vilă în cartierul Andronache, după ce a încheiat un contract de credit care a avut clauze extrem de severe. În prezent, Tudorel și Drăguța Filimon încearcă să întoarcă executarea silită din 2015, iar următorul termen al procesului este la sfârșitul acestei luni.

Citeste si: ”Nea Popa” s-a pozat la șpriț cu amicii! Actorul Tudorel Filimon și-a lăsat mustață FOTO

Citeste si: Tudorel Filimon, sfâşiat de durere! Încă o lovitură cumplită pentru "Nea Popa"! "Astăzi a murit"

Citeste si: Nea Popa are nevoie de o minune! Actorul Tudorel Filimon speră să întoarcă executarea silită și să-și recâștige averea de-o viață EXCLUSIV

Nea Popa: ”Nu am strâns niciodată banii”

Filimon a povestit că a împrumutat 30.000 euro și a ajuns să piardă o casă și două terenuri în Ilfov, practic munca lui de-o viață. Asta pentru că societatea de la care împrumutase banii a vândut creanța.

 ”Eu am împrumutat de la o bancă, iar cămătarii au preluat. Am 40 de ani de carieră, de acum începe viața, nu-i așa? (...) Am renunțat de curând la țigări, poate o să încep și o dietă. De multe ori mi-au trecut banii printre mâini, nu am strâns niciodată banii”, a povestit Tudorel Filimon.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si