Neam unit: Iubirea poate să vindece! Un reportaj emoţionant marca Ştirile Kanal D

M.C.B., sâmbătă 01 decembrie 2018 , 19:26

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Tot în centrul Sfânta Margareta îi întâlnim pe Darius şi Rebeca. Sunt fraţi. El are 8 ani iar ea 7. S-au născut măcinaţi de boli şi au fost abandonaţi în spital. S-au regăsit abia după doi ani, graţie celor de aici.

Darius e unul dintre cele mai înţelepte făpturi. Are grijă de ceilalţi copii că de fraţîi lui şi asta nu poate decât să bucure sufletele specialiştilor care l-au adus pe calea normalităţii.

Părinţii au început să îi viziteze.

Printre cei care au dăruit puţîn din iubirea lor l-am regăsit şi pe Ştefan. Războinicul de la Exatlon.  A trecut pragul centrului stăpânit de emoţie. Ştia că acolo se ascund suflete uitate, care tânjesc după afecţiune.

S-a jucat cu cei mici, le-a mângâiat singurătatea şi le-a vindecat cât de puţîn sufletele cu poftă lui de viaţă molipsitoare. Experienţă, însă, nu a putut să nu îl întristeze.

 

Trei boli grave îl chinuie pe Ştefănuţ. În urmă cu trei ani, când a ajuns în centru nu putea să umble, nu vorbea, era speriat şi agresiv.


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Marian Drăgulescu iubește din nou, după două mariaje eșuate. Cine este femeia care i-a... Marian Drăgulescu iubește din nou, după două mariaje eșuate. Cine este femeia care i-a furat inima gimnastului
spotmedia.ro
Lider sindical, despre cazul Pitești: Foarte mult exces de zel combinat cu prostie.... Lider sindical, despre cazul Pitești: Foarte mult exces de zel combinat cu prostie. Demisiile sunt praf în ochi, trebuie proceduri, o nouă lege și un nou statut Interviu
spotmedia.ro
Dezastrul de la Interne păstorit de premierul Cîțu. Nu doar Covid ucide Dezastrul de la Interne păstorit de premierul Cîțu. Nu doar Covid ucide
b1.ro
Dramă în fotbalul românesc: încă un nume care a scris istorie a murit! Dramă în fotbalul românesc: încă un nume care a scris istorie a murit!
infoactual.ro
Previziuni Carmen Harra despre război: Va schimba lumea pentru totdeauna Previziuni Carmen Harra despre război: Va schimba lumea pentru totdeauna
infoactual.ro
Nu spune niciodată ASTA! Arsenie Boca: Se pedepseşte cu matca focului! Nu spune niciodată ASTA! Arsenie Boca: Se pedepseşte cu matca focului!
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si