Neam unit. Un ONG a reuşit să redea speranţa oamenilor , oferindu-le un loc căruia să îi spună...acasă

M.C.B., duminică 02 decembrie 2018 , 12:00

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

O vorba din bătrâni spune că rostul unui om este să planteze un copac, să facă un copil şi să construiască o casă. Aforismul a fost intrepretat la propriu de un ONG, care, în aproape jumătate de veac, a ajutat 6.000 de familii nevoiaşe în România şi 3 milioane în întreagă lume.

Exemplul dat de Habitat for Humanity este o mâna cerească pentru ţară noastră, care nu arată deloc bine în statisticile europene: peste jumătate din populaţie trăieşte în condiţii de supra-aglomerare, iar aproape un sfert dintre români sunt împovăraţi

de cheltuielile cu locuinţa. Urmăriţi un material despre altruism, toleranţă şi grijă faţă de aproape.

Pe malul răului Trotuş, se află localitatea Comăneşti. Aici, în inima Carpaţilor Orientali, iarnă temperaturile ajung chiar şi până la minus 25 de grade Celsius.

Şi.... de 11 ierni încoace, familia Diaconu îşi petrece sărbătorile la căldură, în locuinţa construită de Habitat for Humanity.
 


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
A izbucnit în lacrimi după ce a aflat votul publicului. Cine a părăsit competiția... A izbucnit în lacrimi după ce a aflat votul publicului. Cine a părăsit competiția Survivor România 2021? Eliminare neașteptată!
spotmedia.ro
Parcul Izvor, de lângă Parlament, este plin de gunoaie. După ce că e lipsit de pază,... Parcul Izvor, de lângă Parlament, este plin de gunoaie. După ce că e lipsit de pază, nimeni n-a venit să-l curețe (Galerie Foto)
spotmedia.ro
Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la... Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la Marea Neagră
b1.ro
Doliu în fotbalul românesc: a murit un fost campion! Doliu în fotbalul românesc: a murit un fost campion!
infoactual.ro
Tabloul în care Regina Elisabeta a II-a va rămâne scris în istorie. Fotografia a... Tabloul în care Regina Elisabeta a II-a va rămâne scris în istorie. Fotografia a impresionat o lume întreagă
infoactual.ro
CTP, ironii la adresa lui Vlad Voiculescu: „Eu nu văd decât eforturi din partea lui de... CTP, ironii la adresa lui Vlad Voiculescu: „Eu nu văd decât eforturi din partea lui de a face mult rău”
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si