Cuplul din New Jersey a hotărât să mai aibă un copil, iar pentru că acest lucru nu era posibil decât prin fertilizarea in vitro au apelat la oclinică specializată și au plătit jumatate de milion de dolari pentru asta.

Pe măsură ce micuța creștea semăna din ce în ce mai puțin cu părinții. Într-o zi bărbatul s-a dus să facă test de paternitate, lucru care i-a confirmat cea mai mare teamă: nu este tatăl copilului.

Citeste si: Bătrân snopit în bătaie cu grebla de un piteștean

Citeste si: Ce substanțe interzise consumase fiul Ligii Profesioniste de Fotbal înainte de a produce accidentul

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

De atunci a început un adevărat calvar. Bărbatul și-a bănuit soția de infidelitate și au urmat ani întregi de certuri și neliniște.

În cele din urmă misterul a fost deslușit: un angajat al clinicii de fertilizare în vitro care a fecundat ovulul femeii cu spermatozoidul altui bărbat.

Citeste si: Şoferul unui microbuz şcolar, prins băut la volan! Poliţiştii i-au suspendat dreptul de a conduce pentru 90 de zile

Citeste si: E oficial! Mario Iorgulescu, băut și drogat în momentul accidentului

Din cauza perioadei de coșmar prin care au trecut, între cei doi s-a produs o răcire care a dus la divorț, însă au păstrat o relație de prietenie de dragul copiilor.
Micuța are acum șase ani dar încă nu știe adevărul și nici cei doi nu știu exact cine este tatăl ei.


Cei doi părinți au dat în judecată clinica de fertilizare în vitro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si