Necazurile i-au adus la mormantul lui Arsenie Boca. Se roaga fierbinte si simt ca sunt ascultati. Momente unice la Manastirea Prislop, in Saptamana Patimilor

S-au rugat cu tot sufletul la Sfantul Ardealului, iar parintele Arsenie le-a alinat suferintele. Asta spun in cor, toti credinciosii care au sarbatorit Floriile la Manastirea Prislop.

Webeditor: V.P. Author: Stirile Kanal D luni 10 aprilie 2017 , 19:20

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In zi de mare sarbatoare, puterea parintelui e si mai mare, chemarea lui o simt cu totii in Saptamana Mare!

-Este ceva fenomenal.

-Te linisteste. Simti o liniste.

Cu miile au venit pelerinii, la Prislop, in cautarea unui singur lucru: ca inainte de Pasti, duhovnicul iubit sa-i scape de poveri!  

-Pentru sanatate, pentru sanatatea copiilor, pentru parinti.

NECAZURILE I-AU ADUS LA MORMANT

-Pentru sanatatea fetei mele ca este bolnavioara, pentru toata familia, pentru sanatate in special.

Ca parintele sa le asculte rugile, pelerinii s-au inchinat la mormant. Drumul li s-a asternut, apoi, spre biserica, unde au ascultat, smeriti, slujba. Mai emotionanta decat in alte dati, procesiunea care reda intrarea Domnului in Ierusalim i-a facut pe credinciosi sa ingenuncheze.

-Pleci mai usurat, parca simti ca lasi in urma necazurile.

AU SIMTIT CA SUNT ASCULTATI!

-Se simte parca asa un pic, te furnica un pic si cand vezi atatea flori, atata lume, atat tineret, copii mici. Mi-a placut grozav.

-Am simitit o putere, o vointa.

Despre sfantul neincoronat al Ardealului multi spun c-ar fi trimisul lui Dumnezeu pe pamant. Zeci de mii de pelerini i-au inaltat rugaciuni, anul trecut, de Pasti si tot atatia sunt asteptati sa vina, la Prislop, la sfarsitul acestei saptamani.

- Parinte sfinte vine la tine, tu ruga mea sa o asculti.

Crestinii incep sa se pregateasca sufleteste pentru cea mai mare sarbatoare. Este o saptamana a pocaintei, iar deniile, slujbele care "petrec" pe Hristos pe drumul Crucii, se vor canta in biserica

ILIE MIREL: sa aducem in viata noastra saptamana aceasta ca o saptamana de bucurie si recunostinta,haideti sa incercam in saptamana aceasta sa putem sa...nu sa fim mai buni ca buni trebuie sa fim in fiecare zi sa ne venim in fire precum fiul cel ratacitor, sa ne intoarcem la casa cea parinteasca si sa ii spunem lui Dumnezeu in genunchi "Doamne, iarta-ne".

 


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si