Nella Angheluţă o duce greu printre străini! Fosta iubită a lui Ionuţ Jaguarul i-a făcut pe prietenii ei să plângă: “Să trăieşti departe de casă nu e pentru toată lumea”

Prietenii apropiaţi au aflat că Nella Angheluţă o duce greu printre străini.

luni 03 decembrie 2018 , 13:03

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

 

E clar că Nella Angheluţă o duce greu printre străini. Fosta parteneră de viaţă a Jaguarului locuieşte de ceva vreme în Belgia, dar nu s-a acomodat cu viaţa din Occdient. Ea a distribuit un mesaj emoţionant. “Să trăieşti departe de casă nu e pentru toată lumea. Trebuie să ai o inimă mare, destul de mare pentru a împacheta tot şi să pleci, lăsând în urmă amintiri, bucurii şi regrete, prieteni şi iubiri...”

, a postat Nella.

 

 

 

Nella Angheluţă o duce greu printre străini:" Prieteni care nu sunt ai tăi, un oraş care nu-i al tău”

„Acest bagaj de inimă bate chiar şi atunci când atingi un sol care nu-ţi aparţine sau când eşti întins pe o saltea care nu are forma ta şi are doar o pernă incomodă, şi uitându-te la tavan si întrebându-te unde te duci. Prieteni care nu sunt ai tăi, un oraş care nu-i al tău.”, a continuat fosta iubită a lui Ionuţ Sugacevshi.( vezi cum a atacat-o Jaguarul pe Monica Roşu)

Nella Angheluţă o duce greu printre străini: "D u-te spre un destin al tău”

Nu e un secret că Nella Angheluţă o duce greu printre străini.

“Trebuie să ai o inimă mare, atât de mare pentru a face loc pentru lucrurile noi. O inimă care, uneori, se teme pentru ca nu cumva alţii au uitat-o, pentru că prezentul i-a preluat în viaţa lor. Pentru că atunci când pleci, mai mult decât să te duci spre o destinaţie, du-te spre un destin al tău”, a încheiat Nella.


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
A izbucnit în lacrimi după ce a aflat votul publicului. Cine a părăsit competiția... A izbucnit în lacrimi după ce a aflat votul publicului. Cine a părăsit competiția Survivor România 2021? Eliminare neașteptată!
spotmedia.ro
Parcul Izvor, de lângă Parlament, este plin de gunoaie. După ce că e lipsit de pază,... Parcul Izvor, de lângă Parlament, este plin de gunoaie. După ce că e lipsit de pază, nimeni n-a venit să-l curețe (Galerie Foto)
spotmedia.ro
Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la... Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la Marea Neagră
b1.ro
Doliu în fotbalul românesc: a murit un fost campion! Doliu în fotbalul românesc: a murit un fost campion!
infoactual.ro
Tabloul în care Regina Elisabeta a II-a va rămâne scris în istorie. Fotografia a... Tabloul în care Regina Elisabeta a II-a va rămâne scris în istorie. Fotografia a impresionat o lume întreagă
infoactual.ro
CTP, ironii la adresa lui Vlad Voiculescu: „Eu nu văd decât eforturi din partea lui de... CTP, ironii la adresa lui Vlad Voiculescu: „Eu nu văd decât eforturi din partea lui de a face mult rău”
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si