Nella, fosta soţie a lui Ionuţ Jaguarul, mesaj cu subînţeles pe pagina sa de socializare: "Sunt mulţi oameni pe care i-am pus în cutiuţe"

Nella, fosta soţie a lui Ionuţ Jaguarul, este mult mai atentă ce postează pe pagina de socializare ca îniante. Însă, în continuarea ea postează citate care transmit mesaje voalate.

Author: M. P. vineri 09 noiembrie 2018 , 07:00

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Nella este în continuare în Belgia şi îşi vede de viaţa sa, aşa cum fostul ei soţ îşi continuă cariera, aşa cum şi-a dorit. Pe pagina sa de socializare ea a postat un citat, în care se vorbeşte despre oamenii care sunt trecători prin viaţă.

"Sunt mulţi oameni pe care i-am pus în cutiuţe.

Oameni cărora le port un adânc respect şi o imensă recunoştinţă. Altora cărora le dau iertarea mea în fiecare zi. Câţiva pe care i-am purtat în braţele iubirii pe care am ştiut într-o formă sau alta să o ofer. Şi îmi plac oamenii din cutiuţe. Toţi m-au învăţat câte ceva, m-au modelat şi m-au făcut cine sunt. Mi-au dat libertatea de a fi cât au fost sau abia după ce au plecat. Mi-au construit speranţe. Mi-au dat ochii lor să mă văd prin ei. Şi unde nu-mi plăcea ce văd, încercam să mă schimb. Până n-a mai fost loc de schimbare. Fiindcă schimbarea trebuie să fie de ambele părţi ale baricadei. Nu poţi să construieşti un pod dacă dincolo de apă nu-i un mal care să te aştepte. Şi când vezi că nu te mai aşteaptă nimic, te opreşti din schimbat. Din construit.
Pentru că unii oameni trebuie ascunşi în cutiuţe pentru a le păstra nefrântă amintirea şi a nu lăsa urâtul situaţiei să se răsfrângă şi asupra lor.

De aceea am mulţi omanei în cutiuţe. Oameni pe care ştiu că nu i-aş mai scoate de acolo, oricât de multă singurătate mi-ar oferi viaţa, fiindcă drumul lor prin viaţa mea s-a încheiat.

Şi sfârşiturile trebuie să rămână sfârşituri, fiindcă din ele nu poţi să construieşti începuturi cu acelaşi om. Aşa cum şi morţii dezgropaţi nu învie doar pentru că ai dat pământul de pe ei la o parte..."

 

 


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Masca de protecție reintroudusă în anumite zone, după apariția a două noi focare de... Masca de protecție reintroudusă în anumite zone, după apariția a două noi focare de COVID. Unde s-a luat această decizie
spotmedia.ro
Când Dăncilă e reperul și ceaușismul e modelul Când Dăncilă e reperul și ceaușismul e modelul
spotmedia.ro
Vulcanul Etna a erupt din nou și a oferit un spectacol de lavă (Video) Vulcanul Etna a erupt din nou și a oferit un spectacol de lavă (Video)
b1.ro
Scandalul politic al momentului! A ieşit mizeria de sub preş? Gabriela Firea,... Scandalul politic al momentului! A ieşit mizeria de sub preş? Gabriela Firea, ameninţată cu moartea de Liviu Dragnea!
infoactual.ro
Rusaliile Negre. „Bărăganul a fost Siberia noastră” Rusaliile Negre. „Bărăganul a fost Siberia noastră”
infoactual.ro
Mesajul lui Nostradamus pentru 4 zodii! Predicțiile celebrului profet sunt valabile... Mesajul lui Nostradamus pentru 4 zodii! Predicțiile celebrului profet sunt valabile până în 2028
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si