Nelson Mondialu explodează: "Copilul meu a fost luat de prost!"

Nelson Mondialu a postat un clip pe canalul său de Youtube în care o acuză pe Bianca de faptul că Livian a intrat în scandaluri din cauza ei.

K.B., luni 27 aprilie 2020 , 17:07

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Citeste si: Livian de la Puterea Dragostei aruncă bomba după ce a primit cartonașul galben: "Mi-am îndeplinit misiunea!"

Nelson Mondialu tună și fulgeră! În urmă cu puțin timp a postat un clip pe canalul său de Youtube în care o acuză pe Bianca, fosta iubită a lui Livian că îi strică imaginea și că l-a bagat în conflicte.

"Toate incidentele le-a avut numai și numai din cauza ei! Și dacă vă spun bomba finală... și scandalul cu Mamutu și cu ăsta tot din cauza ei a fost că ea s-a certat cu capul de cal, unde Mamutu a umblat după una alta, Lobo s-a băgat...că uite așa, cu un băiat ca Lobo în emisiune nu ai de ce să ai dușmănie pe el!"

"Când am fost în emisiune și am stat lângă ea, mirosea a hormoni!", spune Nelson Mondialu.
Tatăl lui Livian a arătat chiar și o înregistrare audio în care Livian spune cine l-a întors împotriva lui: "nu-mi răspundea la telefon!"

"Cum o zis mă-ta! Să nu te bați că-ți faci imagine proastă, te asociază cu tată-tu!", se aude Livian pe înregistrare.

"Eu i-am zis, cocotiere de ce faci așa? Azi zice: tată, n-am vrut să fac așa, dar tot timpul mi-a spus mama nu fă din alea, nu fă din alea că te asociază ăștia cu numele lui taică-tu!", spune revoltat Nelson Mondialu.

 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si