Puterea dragostei final. Nelson Mondialu aruncă bomba despre finalul emisiunii „Puterea Dragostei”, dar și despre concurenții care vor câștiga. „Eu v-am spus că în această emisiune nu se va da un premiu după merit, premiul se va da celui care nu merită ca să atragă un scandal. Așa se vorbește de premiul cel mare de parcă ar fi cine știe ce. E o sumă modică 10.000

de euro, din care ei rămân cu 8.000, nu ies cu toți!” a transmis Nelson Pop.

Nelson Mondialu aruncă bomba despre finalul emisiunii „Puterea Dragostei” dar și despre despărțirea dintre Ella și Jador: „O femeie pe placul la tot neamul, Ella tu n-ai loc acolo cât e lumea!”

puterea dragostei final

Puterea dragostei final. „Aș da 10.000 de euro eu, aș da timpul înapoi, acum șase luni, să rămână Lobo acasă. Fiți atenți, Ella și-a făcut treaba acolo, că tot vorbiți de ce a venit înapoi în emisiune, cum să nu vină, când e loc să faci bani? Bravo ei, săraca, are și ea problemele ei. Trebuie să-și facă viața, avea speranță la Jador. Să zică mersi că nu a făcut și vre-un copil. Pe ăla îl durea în paișpe. Familia lui Jador, el a ajuns un cântăreț de elită pentru că face ce-i place tineretului.
Lui și familiei îi trebuie o nuntă cu desăvârșire caracteristică din traiul și din familia lui. O femeie pe placul la tot neamul, Ella tu n-ai loc acolo cât e lumea! Tata e bandit”
a adăugat tatăl lui Livian de la „Puterea Dragostei”.

Citeste si: Alex Zănoagă de la „Puterea Dragostei” și-a fotografiat bebelușul, deși l-a ținut departe de ochii publicului până acum. Imagini incredibile

Citeste si: Legătura neașteptată dintre Andreea Pirui de la „Puterea Dragostei” și Nicolae Guță

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: Bianca de la Puterea dragostei, apariție șoc! ”Ai ochiul vânăt?!”

Puterea dragostei final. Nelson Pop afirmă că Ella de la „Puterea Dragostei” a luat de-a lungul emisiunii în jur de 20.000 de euro, plus rochii și ținute, atât ea cât și Andreea Pirui. Bărbatul menționează că Livian și Ligi nu sunt împreună și că zvonul este pentru vizualizări. Nelson susține de asemenea că fiul lui joacă teatru și spune că nu mai stă cu Bianca Comănici pentru a nu se mai lega el de nora lui.

puterea dragostei final

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Puterea dragostei final. Nelson Mondialu a încheiat clipul video prin a transmite că el își dorește ca staff-ul emisiunii „Puterea Dragostei” să-i cheme pe Simina Loica și Alex Zănoagă pentru a le oferi marele premiu.

Bărbatul spune că ei au arătat adevărata putere a dragostei și că asta este corectitudine, deoarece ei s-au căsătorit și au un copil.

Citeste si: Puterea dragostei 5 mai. Nu mai e loc de împăcare între Bianca și Livian. A început scandalul: „Pentru mine n-o să mai exiști!”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si