Nelson Mondialu și-a pus dinți. Cum arată tatăl lui Livian de la Puterea dragostei acum. Schimbare fabuloasă

Nelson Mondialu și-a luat inima în dinți și a ajuns cabinetul medicului stomatolog pentru a-și rezolva problema. Cum arată acum tatăl lui Livian de la Puterea dragostei.

Author: R.B. vineri 13 decembrie 2019 , 15:30

Nelson Mondialu
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

  Nelson Mondialu nu se dezminte și le povestește fanilor săi fiecare episod din viața sa pe care îl consideră interesant. Și, din punctul său de vedere, sunt destule. Iar problema cu dantura îl chinuia de multă vreme pe Nelson.

  Citeste si: Nelson Mondialu și-a împodobit bradul. Scene halucinante. Ce a pus tatăl lui Livian de la Puterea dragostei în pomul de Crăciun

  Nelson Mondialu

  A recunoscut că, din acest punct de vedere, este un fricos fără pereche, însă nu a mai avut de ales și a trebuit să demareze acțiunea ”dantura”, scrie cancan.ro.

  Citeste si: Nelson Mondialu, tatăl lui Livian de la Puterea dragostei, s-a filmat chiar în dormitorul său. Fabulos! Cum arată camera. Ce anunț important a făcut

  Nelson Mondialu Totuși, învingându-și teama, iată Nelson Mondialu` a reușit să treacă peste provocarea stomatologică de la sfârșitiul acestui an și, firește, i-a anunțat pe fani că este alt om.

  Nelson Mondialu

  Citeste si: Livian de la „Puterea Dragostei”, scene de gelozie: „Mai bine ne sunăm și ne spălăm rufele in privat”

  Nelson Mondialu Dantură nouă, tonus diferit, imagine schimbată. Și un mesaj. ”Știe tataaaaa. Are tata dinți”, a scris Nelson, cuprins de frenezie după ce s-a despărțit de stomatolog.


  Abonează-te pe


  Partenerii nostri
  Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
  Te-ar putea interesa si