Nelson Mondialu, tatăl lui Livian de la Puterea dragostei, și-a pus dinți. Primele imagini fabuloase!

Nelson Mondialu, tatăl lui Livian de la Puterea dragostei, și-a pus implanturile de dinți. Iată primele imagini!

R.B., vineri 24 ianuarie 2020 , 09:57

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Nelson Mondialu și-a luat inima în dinți și a ajuns cabinetul medicului stomatolog pentru a-și rezolva problema. Cum arată acum tatăl lui Livian de la Puterea dragostei.

Nelson Mondialu

Citeste si: Nelson Mondialu, tată lui Livian de la Puterea dragostei: ”Am luat cuțitul! Am atacat!”. Prima lui infracțiune în clasa a VII-a

”Vă pupă tata Nelson Mondialu! Vorbesc cam greu că acum mi-am pus dinții. După cum vedeți mi-o pus dinții, nu lipiți, sunt din ăia prinși. Cum i se zice, implantul. 800 de euro un dinte! Asta înseamnă să fii Mondial!”, spune tatăl lui Livian.

Nelson Mondialu

Citeste si: Nelson Mondialu, tatăl lui Livian de la Puterea dragostei, a primit preotul în casă de Bobotează. Imaginile sunt mortale!

Nelson Mondialu nu se dezminte și le povestește fanilor săi fiecare episod din viața sa pe care îl consideră interesant. Și, din punctul său de vedere, sunt destule. Iar problema cu dantura îl chinuia de multă vreme pe Nelson.

Nelson Mondialu

A recunoscut că, din acest punct de vedere, este un fricos fără pereche, însă nu a mai avut de ales și a trebuit să demareze acțiunea ”dantura”.

Citeste si: Livian de la ”Puterea Dragostei”, în direct cu familia de ziua mamei lui. Nelson Mondialu dă replica: ”Vă dau aperitiv de sub burtă!”

Nelson Mondialu

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:
Te-ar putea interesa si