Nelu Balasoiu, la analize! Indragitul artist se muta in Moldova, la azil! Ce se intampla acum cu el! EXCLUSIV

Nelu Balasoiu face analize si multe investigatii, in aceasta perioada, pentru a i se intocmi un dosar complet ce-i va trebui la azilul din Moldova unde va locui pana la finalul vietii.

G.G., duminică 11 martie 2018 , 10:01

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Nelu Balasoiu se afla momentan la un sanatoriu din judetul Calarasi unde este ingrijit foarte bine si i se administreaza tratamentul corespunzator. Indragitul artist se afla acum intr-o perioada in care i se fac analize si mai multe investigatii, exact cum i se cere la azilul din Moldova unde va fi mutat in curand.

“Nelu Balasoiu e la sanatoriu si e foarte bine. E spalat, ingrijit, i se administreaza medicamentele, si nu au mai fost probleme cu el. De cand e la sanatoriu au mai fost oameni la el in vizita, printre ei si cativa vecini care aveau grija de el atunci cand locuia in casuta lui. Pe multi nu-i recunoaste pentru ca e bolnav, are diagnostic dementa, pe langa toate celelalte boli. I se fac mai multe analize, investigatii, se intocmeste un dosar complet cu toate problemele sale de sanatate. Cu acest dosar va pleca la un azil din Moldova, mai exact la Suceava. O doamna, patroana caminului de batrani, s-a oferit sa-l tina acolo, sa-l ingrijeasca, pana la sfarsitul vietii. In curand va fi mutat acolo si toata lumea va fi multumita ca este pe maini bune”, sustin surse din anturajul lui Nelu Balasoiu.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si