Nepotul lui Emi Pian. Drăgan Ion Alexandru a reacționat dur și le-a transmis oamenilor: „ Atentie!!! Noi tiganii ne cerem scuze pentru voi romanii care va violati si omorati copii, cred ca din vina noastra faceti asa. Ne cerem scuze pentru ca presedintele nu e bun asta tot din vina noastra, ne cerem scuze pentru ca batranii in romania mor de foame zi de zi pentru ca au pensiile mici asta tot din vina noastra.

Ne cerem scuze pentru parlamentarii si statu roman care au legile astea care nu va plac voua. Ne cerem scuze pentru ca politia romana e pe mana cu ce-i care fura copii tot vina noastra. Ne cerem scuze ca in romania mor copii de foame si au alocatie cate 50 de lei lunar tot vina noastra a tiganilor.

Nepotul lui Emi Pian, reacție dură la adresa criticilor aduse unchiului său: „Băi românilor să vă zic ceva, voi sunteți ce-i mai răi oameni de pe pământ”

Nepotul lui Emi Pian. Ne cerem scuze pentru cea facut Gheorghe dinca si omul acela care si-a violat fetele si acel om care si-a ucis propiul copil in varsta de 8 anisori toate astea din vina noastra 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 si in spitale ca va omoara familiile tot vina noastra a tiganilor. Bai romanilor sa va zic ceva voi sunteti ce-i mai rai oamenii de pe pamant voi chiar nu aveti suflet voi judecati mortu nu il lasa-ti sa se odihneasca in pace, voi mergeti manca-ti la tiganii in casa si dupa ii barfiti.

Ba eu n-am vazut un roman asa mai smecher sa vb de tiganii de rau niciodata doar aia smecherii si trecuti prin viata stiu cum sunt tiganii buni, nu toti tiganii majoritatea. Ne cerem scuze pentru ca noi nu suntem ca voi sa asteptam totul de la statul roman sa ne mareasca salariile si ca nu putem sa vedem copii nostri cum mor de foame si sa nu le putem oferii nimic.
Sunteti invidiosi rau romanii (taranii) si va roade invidia ca noi ne descurcam.Imi cer scuze fata de prietenii mei romanii pe care ii respect foarte mult si ei pe mn. POSTAREA NU SE REFERĂ LA NICI UN PRIETEN DE-AL MEU !!!!!!”.

nepotul lui emi pian revoltat
emi pian familie

nepotul lui emi pian revoltat
emi pian

Nepotul lui Emi Pian. Citeste si: Emi Pian primise o veste proastă de la judecători cu puțin timp înainte să fie ucis! EXCLUSIV

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Nepotul lui Emi Pian. Citeste si: Manelist renumit din România, infectat cu COVID-19: „Doar regii poartă CORONA!”

Nepotul lui Emi Pian. Citeste si: Dorința din arest a lui Ciprian Napy. Ce a cerut presupusul criminal al lui Emi Pian

Moartea șocantă a lui Emi Pian

Nepotul lui Emi Pian. Finul lui Emi Pian s-a simțit deranjat de jigniile aduse atât lui Emi Pian cât și familiei sale. Interlopul Emi Pian a fost ucis în dimineața de 3 august 2020, în jurul orei 03:00 de Napi, conducătorul unui alt clan din București. Cei doi plecau de la barbut, iar Napi a ținut să se răzbune pe Emi Pian pentru că i-a oferit bani unui participant rival de al său de la barbut.

Napi a scos briceagul și l-a înjughiat mortal pe capul clanului Duduianu.

nepotul lui emi pian revoltat
emi pian fin

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Nepotul lui Emi Pian. Tatăl lui Emi Pian a suferit un atac de cord chiar în închisoare la aflarea terbilei vești. Bătrânul se află la Penitenciarul Rahova pentru tentativă de omor. Cele două clanuri se războiesc acum, iar familia Duduianu le-a jurat răzbunare făptașilor. Oamenii legii investighează crima. Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei.

Nepotul lui Emi Pian. Citeste si: Emi Pian a fost înmormântat! Scrisul de pe crucea bărbatului a șocat pe toată lumea!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si