Leandro De Niro era fiul fetei adoptive a lui Robert de Niro, Drena ;i a artistului Carlos Rodriguez. Moartea tânărului a fost anunțată de mama acestuia, pe Instagram. Carlos, tatăl lui Leandro, și-a manifestat, de asemenea, într-un mod public durerea, declarând că fiul său este acum copilul lui Dumnezeu.

Tragedie în familia De Niro

Moartea lui Leandro a fost un șoc pentru familie.

Găsit fără suflare în apartamentul său, tânărul nu prezenta urme de traume pe cop. Autoritățile au declarat că a fost găsit lângă o farfurie cu prafuri albe, conform DailyMail.com.

Drena, fata adoptivă a lui Robert De Niro, a anunțat moartea fiului său pe contul personal de Instagram. Postarea a adunat sute de comentarii, prin care fanii își exprimă regretele și durerea.

"Îngerul meu frumos și dulce. Te-am iubit mai presus de cuvinte din momentul în care te-am simțit în pântecul meu. Tu ai fost fericirea mea, inima mea și tot ce a fost vreodată pur și real. Mi-aș fi dorit să fiu cu tine în acest moment. Nu știu cum să trăiesc fără tine, dr voi încerca să împart iubirea și lumina pe care tu m-ai făcut să le am devenind mama ta. Ai fost atât de iubit și de apreciat și mi-aș fi dorit ca iubirea să te salveze.

Îmi pare rău, bebelușul meu, îmi pare rău @carlosmare. Odihnește-te în pace și etern paradis, dragul meu băiat", a fost scris Drena la descrierea postării prin care a anunțat decesul fiului său.

Drena, fata adoptivă a lui Robert De Niro, a anunțat moartea fiului său pe contul personal de Instagram

Drena, fata adoptivă a lui Robert De Niro, a anunțat moartea fiului său pe contul personal de Instagram

 

[Sursa foto: Instagram- Drena De Niro]

Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: Ce a spus public Radu Ștefan Bănică despre Andreea Marin?! „Află ea după”. Nu s-a ferit și a recunoscut asta și despre Violeta- wowbiz.ro

"Draga mea Drena... cuvintele nu sunt suficiente pentru a descrie bucuria pe care el ne-a dat-o și pierderea pe care o îndurăm cu familia și prietenii acum. El este copilul lui Dumnezeu acum. În această noapte cu lună plină spiritele lui luminează ce nu poate fi văzut în cuvinte. Nu poți pronunța LOVE fără LEO", a răspuns tatăl lui Leandro la postarea soției sale, Drena.

Citește și: Un influencer de fitness a murit în brațele iubitei sale la doar 30 de ani

Leandro urma cariera bunicului său

În vârstă de 19 ani, Leandro De Niro își dorea să ajungă actor și director de film, urmând cariera bunicului său, dar și a mamei sale, scrie DailyMail.com.

În anul 2018, a jucat alături de mama sa câteva secvențe în filmul "A star is born"

În anul 2018, a jucat alături de mama sa câteva secvențe în filmul "A star is born"

[Sursa foto: DailyMail.com]

Citeste si: Teoria Ștefaniei cu privire la descalificarea iubitului ei din Casa Iubirii. “Este cineva.”- kfetele.ro

Citeste si: Horoscop zilnic, 20 iunie 2024: Un proiect nou este pe cale să apară în viața Săgetătorilor. Nativii Gemeni rezolvă câteva probleme care persistau din trecut- radioimpuls.ro

Leandro a avut câteva roluri mici în mai multe producții. În anul 2018, a jucat alături de mama sa câteva secvențe în filmul "A star is born". Personajul interpretat de Leandro purta numele de Leo Stone.

Citește și: Un adolescent de 17 ani a fost spulberat de o mașină de raliu în Drobeta-Turnu Severin. Care este starea lui în aceste momente?


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si