Neptun retrograd va avea loc la 22 de grade în semnul Peștilor și va precede Luna Nouă în Rac de pe 29 iunie.

Neptun intră în perioada de retrogradare în zodia Peștilor

Planeta Neptun are nevoie de 164 de ani pentru a face o rotatie completa in jurul Soarelui si petrece aproximativ 14 ani in fiecare zodie. Neptun retrogradeaza in fiecare an pentru aproximativ 150 de zile  Cand Neptun intra in retrograd, intra sub vizor spiritualitatea, linistea sufleteasca si visiunea.

Citeste si: Lună Plină în Săgetător în 14 iunie 2022. Cum impactează zodiile acest aspect astrologic

In 2022, Neptun va fi retrograd in Pesti, intre 28 iunie si 4 decembrie.

Ce înseamnă, de fapt, Neptun retrograd

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Neptun retrograd reprezintă un eveniment special astral și departe de a ne speria așa cum o face Mercur retrograd căci retrogradarea lui Neptun are loc în fiecare an, durând aproximativ 5 luni, și nici nu are o influență atât de haotică sau intensă asupra existenței noastre cotidiene precum Mercur retrograd.

Energia lui Neptun retrograd este mult mai subtilă și vom resimți tranzitul său în mod diferit, într-un procent mai mare sau mai mic, depinde și de astrograma personală și de plasarea lui Neptun în ea.

Ce nu ar trebui să facem într-o perioadă cu Neptun retrograd?

Cel mai important lucru este să nu fugim de prezent și să rezistăm tendinței de a ne retrage în tărâmul visării și al deziluziilor sau al amăgirilor de sine. Chiar dacă suntem tentați să evadăm în trecut sau în proiecțiile noastre, fugind de prezent, este bine să rămânem în el și să rezolvăm ce este de rezolvat, clarificându-ne mental diferența dintre realitate și idealuri și găsind un echilibru între cele două. 

Ce trebuie să facem într-o perioadă cu Neptun retrograd?

Cel mai important est să ne conectăm la spiritualitate și să profităm de energiile pozitive din jurul nostru, privind lumea, relațiile noastre, munca și sănătatea într-un mod sincer și onest, fără ascunzișuri, negări sau ocolișuri. Acolo unde este confuzie, trebuie să lăsăm loc pentru claritate, acolo unde sunt atașamente emoționale, cel puțin să le vedem drept ceea ce sunt, ulterior să le rezolvăm.

Citeste si: Mercur reintră în Gemeni începând cu 13 iunie. Cum sunt afectate zodiile de acest aspect al planetei comunicării


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si