Nereguli grave depistate pe aeroportul Henri Coanda din Otopeni. Toti pasagerii sunt in pericol!

Pasagerii din avioanele care decoleaza sau aterizeaza la Otopeni ar putea fi in pericol! Corpul de control al premierului a scos la suprafata grave nereguli la Aeroportul Henri coanda. Pistele de aterizare sunt îmbatrânite, iar investitii nu s-au facut în mod deliberat. Probleme au fost constatate si la racordurile de iluminare, ceea ce face sa creasca si mai mult riscul unor accidente aviatice.

Author: G. S. miercuri 07 februarie 2018 , 18:58

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+
Raportul de 70 de pagini scoate la iveala detalii nestiute: viata pasagerilor ar putea fi pusa in pericol de infrastructura dezastruasa de pe Aeroportul Henri Coanda. Pistele nu asigura conditii eficiente de decolare sau aterizare, iar unele nu pot fi utilizate pe timp de noapte din cauza lipsei unor lumini corespunzatoare. Documentul arata ca au fost realizate mai putin de 1% dintre investitiile in infrastructura companiei.
 
 
Potrivit fostei conduceri de la Aeroportul Otopeni, acesta ar fi
motivul pentru care pilotii inca sunt nevoiti sa faca acrobatii pe cer, chiar punand in pericol siguranta pasagerilor.
In timp ce pe aeroport s-ar putea ajunge la adevarate tragedii, autoritatile paseaza vina de la unii la altii. Raportul corpului de control al premierului arata ca  lipsa investitiilor majore genereaza  numaroase deficiente de utilizare, fostul presedinte al Consiliului de Administratie al  Aeroportului Otopeni sustine ca lucrarile s-ar fi facut pe timpul mandatului sau, insa nu a fost lasat de unii dintre actionarii companiei.
 
Iar problemele legate de pistele nesigure si neiluminate corect nu sunt singurele scoase la iveala in document. Potrivit raportului, unii dintre angajati s-ar fi plimbat de la Bucuresti la New York sau Mexic pe banii companiei, iar altii figurau doar in registre ca fiind la birou, insa au ajuns la munca doar 58 de minute într-un an. 
Documentul a fost trimis atât catre Directia Nationala Anticoruptie, cât si catre Agentia Nationala de Integritate, pentru ca sunt cazuri de angajati ai aeroportului care lucrau si pentru institutiile
care le verificau activitatea.
 
Actuala conducere a Aeroportului nu a droit sa comenteze in niciun fel problemele sesizate de Cospul de Control al premierului.
Din pacate, lupta pentru functii si bani poate provoca oricand o tragedie, asa ca speram ca organele abilitate ale statului vor face lumina in acest caz inainte de a fi prea tarziu.

Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Tibi Clenci, un nume puternic în industria de fashion internațională si profesionist... Tibi Clenci, un nume puternic în industria de fashion internațională si profesionist desăvârșit al artei fotografice, în Juriul „Bravo, ai stil! Celebrities”!
spotmedia.ro
Plaje superbe, dar unde ai face bine să nu ajungi. Sunt cele mai periculoase din lume... Plaje superbe, dar unde ai face bine să nu ajungi. Sunt cele mai periculoase din lume (Galerie foto)
spotmedia.ro
În noiembrie 2020, perioada campaniei electorale, s-au raportat cu 20% mai puține... În noiembrie 2020, perioada campaniei electorale, s-au raportat cu 20% mai puține decese de Covid, cea mai mare eroare din pandemie
b1.ro
Veşti proaste pentru turiştii de la Mamaia. Asta le va strica vacanţa. Nu s-au aşteptat... Veşti proaste pentru turiştii de la Mamaia. Asta le va strica vacanţa. Nu s-au aşteptat la aşa ceva!
infoactual.ro
Căsătoria dintre soții Gates s-a încheiat. Melinda va rămâne o femeie bogată? Căsătoria dintre soții Gates s-a încheiat. Melinda va rămâne o femeie bogată?
infoactual.ro
Profeție Baba Vanga. Anul în care Europa va fi pustiită! Dezastrul se apropie cu pași... Profeție Baba Vanga. Anul în care Europa va fi pustiită! Dezastrul se apropie cu pași repezi
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si