Nereguli grave si bataie de joc pe bani publici in adapostul public din Mangalia! Imaginile groazei

Imaginile marturiile si documentele trimise la redactie de voluntarii din Mangalia ne-au convins sa investigam ce se intampla in spatele portilor adapostului public pentru caini. Ce nereguli am descoperit, va spunem in rubrica Salvam Suflete!

A.L., luni 06 noiembrie 2017 , 19:56

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Contracte pe bani publici, care sfideaza legea si o activitate brutala a hingherilor..... Sunt acuzatii aduse de-a lungul timpului de catre cetaeni impotriva serviciuli de ecarisaj.  In prezent situatia pare sa se fi s-a schimbat...Haideti sa vedem daca ceea ce se vede la suprafata este si pe dedesupt!

"I-am facut dosarul, dosarul e la Constanta la DSV, e inregistrat, urmeaza sa ne cheme cu masina sa o vada sa ne dea sau nu autorizatia"

Asadar, masina nu era autorizata la momentul vizitei noastre... ci in curs de autorizare. Adica neautorizata! Asta nu i-a oprit insa pe hingheri sa o foloseasca la transportul cainilor… Dar din nou nimeni nu recunoaste nimic!

Atata timp cat suntem atenti la detalii.... dati-ne voie sa nu va credem… Caci, chiar in registrul dumneavoastra figureaza aceasta masina ca mijloc de transport al cainilor chiar si cu 3 luni in urma!

Urmariti un material marca Stirile Kanal D

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:
Te-ar putea interesa si