Au fost cazuri în care s-a descoperit că așternuturile nici măcar nu erau schimbate și nici suprafețele igienizate.

Acest lucru revoltător se întâmplă chiar în capitala Americii, stat puternic afectat de coronavirus.

Numărul total de cazuri depistate în ţară este de peste 2,7 milioane. 

Nivelul noilor cazuri înregistrate în Statele Unite este mai ridicat ca oricând de la apariţia SARS.CoV-2 iar internările cresc în mai multe focare precum Houston (Texas) şi Phoenix (Arizona).

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Ce a spus public Radu Ștefan Bănică despre Andreea Marin?! „Află ea după”. Nu s-a ferit și a recunoscut asta și despre Violeta- wowbiz.ro

649 de persoane au murit de Covid-19 pe teritoriul american în ultimele 24 de ore, 128.677 de la debutul crizei sanitare mondiale.

Citeste si: Un bărbat și-a alergat soția cu trei cuțite apoi i-a ucis iubitul tunisian

În Texas, aproape 8.000 de noi cazuri au fost raportate de miercuri, forţându-l pe guvernatorul republican al Texasului Greg Abbott, un aliat al preşedintelui Donald Trump, să impună purtarea măştii obligatoriu în locurile publice din statul american, în ajunul festivităţilor de 4 iulie.

Citeste si: Iohannis a promulgat legea prin care Ministerul Educaţiei asigură, la cerere, o tabletă sau un laptop pentru activităţile de e-learning

Acestea sunt în mod tradiţional marcate de reuniuni în familie sau de mari adunări pentru a asista la focurile de artificii. Autorităţile se tem atunci de răspândirea virusului, pe care admit că nu o controlează total.

Citeste si: Orban, la finalul discursului rostit la Ambasada SUA: „Mă bucur că s-au terminat boicoturile”

Pentru a sărbători independenţa Statelor unite, preşedintele Donald Trump va asista vineri, împreună cu soţia sa melania Trump, la focurile de artificii de pe Muntele Rushmore, loc turistic din Dakota de Sud, unde capetele foştilor preşedinţi americani au fost sculptate în granit.                


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si