Nervi, stres şi declaraţii surprinzătoare la Exatlon! Monica Roşu, după ce a fost eliminată: "De ce s-au întâmplat toate astea?"

În ediţia 25 noiembrie 2018, Monica Roşu a intrat la duel cu Mădălina, după ce Faimoşii au pierdut jocul de eliminare cu Războinicii.

M. P., luni 26 noiembrie 2018 , 10:27

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Gimnasta a decis să renunţe la duel şi să plece acasă, lăsându-şi coechipiera în continuare în competiţie.

„Ar fi trebuit să fie un duel de eliminare între Mădălina Predoi şi Monica Roşu. Partea cea mai lungă a Exatlonului a trecut, suntem din ce în ce mai aproape de final. Din păcate, din cauza mai multor accidentări, Monica Roşu nu mai poate continua. Ea este cea care astăzi îşi va lua la revedere de la echipa ei”, a spus Cosmin Cernat.

Monica a declarat că ar fi putut să o învingă pe Mădălina Predoi, dar a preferat să renunţe pentru că este accidentată şi a vrut să îi dea acesteia o şansă.

„E destul de ciudat să stau aici pe bancă şi să ştiu că plec, emoţiile sunte destul de mari. De ce acum? De ce s-au întâmplat toate astea? Nu ştiu să spun, dar cred că pentru fiecare lucrurile se întâmplă nu un anumit scop. Din păcate dureril ela genunchi nu m-au lăsat şi, taman peste pupăză, faţa mea are nevoie de pauză. Am decis că eu sunt cea care pleacă la eliminare. Nu puteam să iau şansa Mădălinei de a rămâne aici. Puteam să intru, să joc, să rămân şi să plece Mădălina, dar nu e corect”, a declarat Monica Roşu emoţionată.

Ultimul concurent eliminat de la Exatlon a fost faimosul Silviu Nicolae.

 


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Daniel Pavel, anunț neașteptat: „Doi concurenți care au încălcat regulamentul. Faptele... Daniel Pavel, anunț neașteptat: „Doi concurenți care au încălcat regulamentul. Faptele voastre nu pot fi trecute cu vederea!” Urmărește o ediție incendiară „Survivor România” duminică, 18 aprilie, de la 20:00 pe Kanal D
spotmedia.ro
Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la... Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la Marea Neagră
spotmedia.ro
USR-PLUS îl preferă pe Ludovic Orban? Miuța din curtea școlii USR-PLUS îl preferă pe Ludovic Orban? Miuța din curtea școlii
b1.ro
Scandal cu fostul ministru al Sănătăţii: Vlad Voiculescu l-a enervat atât de mult pe... Scandal cu fostul ministru al Sănătăţii: Vlad Voiculescu l-a enervat atât de mult pe Cristian Tudor Popescu, încât gazetarul a plecat din emisiune (VIDEO)
infoactual.ro
CTP, ironii la adresa lui Vlad Voiculescu: „Eu nu văd decât eforturi din partea lui de... CTP, ironii la adresa lui Vlad Voiculescu: „Eu nu văd decât eforturi din partea lui de a face mult rău”
infoactual.ro
Horoscop Nostradamus: SINGURA zodie protejată de Univers Horoscop Nostradamus: SINGURA zodie protejată de Univers
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si