Pe lista Camerei Deputatilor, lista PNL ar urma sa fie deschisa de catre Adriana Saftoiu, chiar prim-vicepresedintele partidului.

Leon Danaila s-a nascut in 1933 si este absolvent al Facultatii de Medicina din Iasi, promotia 1958 si al Facultatii de Filozofie-Psihologie din Bucuresti. El este membru al Academiei Romane din anul 1961 si este neurochirug la Spitalul Gh Marinescu din Bucuresti.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Danaila este unul dintre cei mai reputati medici neurochirugi din intreaga lume si el este cel care a infiintat prima sectie de neurochirugie vasculara si microneurochirugie vasculara din tara.

A fost directorul departamentului de Neurochirurgie din cadrul Facultatii de Medicina Carol Davila din Bucuresti (1992-2004) si seful Clinicii II Neurochirurgie vasculara de la Institutul de Boli Cerebrovasculare (IBCV) pe care o conduce din anul 1981. A fost presedinte pe tara a comisiei de neurochirurgie din cadrul Ministerului Sanatatii (1990-2004) si presedinte pe tara a comisiei din Ministerul Sanatatii care aproba plecarea în strainatate a diferitelor persoane pentru tratament neurochirurgical (1990-2004). Presedintele al comisiei de Neurochirurgie pe tara de la Institutul de Medicina Legala din 1996.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si