Pe lista Camerei Deputatilor, lista PNL ar urma sa fie deschisa de catre Adriana Saftoiu, chiar prim-vicepresedintele partidului.

Leon Danaila s-a nascut in 1933 si este absolvent al Facultatii de Medicina din Iasi, promotia 1958 si al Facultatii de Filozofie-Psihologie din Bucuresti. El este membru al Academiei Romane din anul 1961 si este neurochirug la Spitalul Gh Marinescu din Bucuresti.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: O româncă l-a păcălit pe iubitul italian să-și vândă casa și să-i dea toți banii. L-a părăsit și și-a deschis un magazin în Focșani- antena3.ro

Citeste si: Mesajul Ucrainei pentru nord-coreenii trimiși să lupte de partea lui Putin. ”Mii de soldați ruși au luat decizia corectă”- wowbiz.ro

Danaila este unul dintre cei mai reputati medici neurochirugi din intreaga lume si el este cel care a infiintat prima sectie de neurochirugie vasculara si microneurochirugie vasculara din tara.

A fost directorul departamentului de Neurochirurgie din cadrul Facultatii de Medicina Carol Davila din Bucuresti (1992-2004) si seful Clinicii II Neurochirurgie vasculara de la Institutul de Boli Cerebrovasculare (IBCV) pe care o conduce din anul 1981. A fost presedinte pe tara a comisiei de neurochirurgie din cadrul Ministerului Sanatatii (1990-2004) si presedinte pe tara a comisiei din Ministerul Sanatatii care aproba plecarea în strainatate a diferitelor persoane pentru tratament neurochirurgical (1990-2004).

Presedintele al comisiei de Neurochirurgie pe tara de la Institutul de Medicina Legala din 1996.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si