Nici una dintre cele 400 de sali de sport realizate de guvernul Adrian Nastase nu are dimensiunile regulamentare pentru handbal!

Salile de sport construite acum mai bine de un deceniu nu sunt functionale pentru handbal.

Author: Andrei Balan joi 03 mai 2018 , 14:46

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Potrivit maramedia.ro, salile de sport ridicate de guvernul Adrian Nastase nu pot fi folosite pentru meciuri de handbal, deoarece dimensiunile nu sunt regulamentare." Săli de sport prea mici pentru handbal. Aceasta este una dintre problemele semnalate de un primar din Maramureş, la cea mai recentă şedinţă a Colegiului Prefectural.

La nivel naţional, s-au construit, printr-un program, 400 de astfel de săli de sport care nu au dimensiunile regulamentare. Una dintre acestea a fost construită la Petrova. În opinia primarului din Petrova, Ion  Petrovai, ar trebui să se intervină la Compania Naţională de Investiţii pentru a se construi săli conforme, aprobate şi autorizate pentru sport. La Petrova, spre exemplu a fost construită o sală de sport cu 102 locuri, dar e mai scurtă cu 4-5 metri şi nu se poate folosi pentru competiţiile oficiale de handbal", a notat sursa citata. De altfel, nici una dintre cele 400 de sali nu corespunde cerintelor privind jocul de handbal. 

Citeste si: Câți ani avea Deea Maxer când l-a cunoscut pe Dinu Maxer. Cei doi au fost căsătoriți timp de 14 ani- kanald.ro

Citeste si: Ce s-a întâmplat când mama Elodiei a încercat să ia legătura cu nepotul ei: „L-a influențat negativ pe copil”- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si