Nicola avea cheile de la Mercedes în buzunar când a dispărut fără urmă. Detaliul care ar putea rezolva "dispariția secolului"

Nicola Bulley, mămica a doi copii care a dispărut fără urmă în timp ce își plimba cățelul pe malul unui râu din Lancashire, avea cheile de la mașină asupra ei când a dispărut. Prietenul ei a cerut companiei Mercedes să le urmărească prin sistemul electronic de localizare, scrie presa britanică.

Author: Sorin Negru marți 14 februarie 2023 , 22:17

Nicola Bulley, de negăsit după aproape trei săptămâni

Nicola Bulley, de negăsit după aproape trei săptămâni

[Sursa foto: Facebook]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

O nouă pistă a apărut în cazul Nicola Bulley, cea mai misterioasă dispariție din Marea Britanie din ultimii ani, informează Express.co.uk.

Partenerul ei cere companiei Mercedes să „urmărească” cheile mașinii pe care femeia le avea asupra ei când a dispărut.

Citește și: Ce s-a întâmplat cu Nicola Bulley, mămica dispărută fără urmă când își plimba cățelul pe malul unui râu. Răsturnare de situație în anchetă

Spre deosebire de telefonul mobil, găsit de poliție de o bancă de lângă râu, cheile mașinii nu au fost găsite până acum, deși au un sistem electronic de detecție, în caz de pierdere.

Nicola Bulley, dispariție fără urmă când își plimba cățelul pe malul unui râu

Femeia de 45 de ani a fost văzută ultima dată plimbându-și câinele pe malul râului Wyre, Lancashire, vineri, 27 ianuarie.

Telefonul ei se afla pe o bancă lângă râu, acolo unde o aștepta și cățelul pudel. Potrivit ultimelor informații din anchetă, mobilul Nicolei Bulley era încă conectat la un apel Microsoft Teams care se terminase la ora 9.30.

Citeste si: Jaf la raft! Producătorii de ulei, de zahăr și de unt s-ar fi înțeles să scumpească prețurile intenționat. Consiliul Concurenței a început investigațiile- kanald.ro

Citeste si: Dinu Maxer a vorbit despre medicul estetician cu care Deea a fost acuzată că l-a înșelat- wowbiz.ro

Familia și experții criminaliști consideră că poliția care investighează dispariția lui Nicola Bulley greșește când afirmă că femeia ar fi căzut în râu.

Poliția din Lancashire a transmis că se continuă căutările pe râu, dar centrul investigației s-a mutat în aval, într-o zonă mai largă din apropierea coastei.

Cheile de la Mercedes, în buzunarul dispărutei

Au existat speculații că femeia de 45 de ani ar fi lăsat cheile în contactul mașinii Mercedes cu care venise.

Dar aceste afirmații au fost infirmate recent când vecina și prietena ei Charlotte Drake a spus că este probabil că cheile erau în buzunarul hainei.

Vorbind cu permisiunea partenerului Nicolei Bulley, Paul Ansell, ea a spus: „Le avea probabil în buzunarul hainei”.  

Potrivit rapoartelor din presa din UK, Paul Ansell a contactat compania auto pentru a vedea dacă „acste chei pot fi urmărite”.

"În perchezițiile locale, el le-a cerut în mod special oamenilor să folosească detectoare de metale. Unul dintre primele lucruri pe care le-a făcut a fost să contacteze Mercedes pentru a vedea dacă pot fi urmărite", a explicat o vecină a familiei.

Citeste si: “Mi-am format un principiu de viață care s-ar putea să supere pe multă lume.” Dinu Maxer a dezvăluit motivele reale ale divorțului- kfetele.ro

Citeste si: Dinu Maxer a rupt tăcerea și a oferit primele detalii despre divorțul de Deea Maxer. Fosta lui soția a trimis un mesaj în direct: "Incompatibili în principii, dorințe, vise, mentalitate, planuri, putere de iubire și implicare”- radioimpuls.ro

Nicola Bulley, alături de familie în mașina proprie

Nicola Bulley, alături de familie în mașina proprie

Experții criminaliști caută locuri în care Nicola ar fi putut fi îngropată

Un expert în căutări criminalistice consideră că e important să fie căutate locuri de îngropare, iar polițiștii fac „cea mai gravă greșeală” dacă se concentrează doar pe căderea în râu.

„Trebuie să luăm în considerare toate opțiunile aici, au existat mai multe rapoarte de oameni suspecți care se aflau prin preajmă”, crede criminalistul.

Specialistul spune că se concentrează acum pe „locuri de depozitare” din apropierea locului în care a dispărut Nicola Bulley.

Acum și-a lansat propria căutare „în mod discret” și ar fi vorbit cu familia lui Nicola despre „locuri de depozitare” – un termen care înseamnă pentru criminaliști zona în care o victimă a fost îngropată.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si