Ce avere are Nicolae Ciucă, noul premier desemnat. Pensia de serviciu a generalului în rezervă, 18.000 lei pe lună

Nicolae Ciucă este noul premier desemnat de Klaus Iohannis să formeze Guvernul. Potrivit declarației de avere, Nicolae Ciucă a încasat anul trecut 215.880 de lei pensie de serviciu, adică aproape 18.000 de lei lunar.

Author: Razvan Ilie joi 21 octombrie 2021 , 16:44

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Generalul în rezervă Nicolae Ciucă, premierul desemnat de președintele Klaus Iohannis după respingerea cabinetului Cioloș, este un militar de carieră și a fost până în 2019 șeful Statului Major al Armatei, militarul cu rangul de conducere cel mai înalt din armată. 

Citeste si: Cine este Nicolae Ciucă. Premierul desemnat de Klaus Iohannis are un CV impresionant

În ceea ce privește veniturile, Nicolae Ciucă a menționat în declarația de avere, pe lângă pensia de serviciu, un salariu anual de 168.613 lei.

Nicolae Ciuca a participat recent la Ziua Distinșilor Vizitatori a exercițiului „CETATEA 2021” desfășurată la sediul Comandamentului comunicațiilor și informaticii.

[Sursa foto: Facebook / Nicolae Ciucă]

Ce avere are Nicolae Ciucă

Conform celei mai recent declarații de avere din acest an, pentru anul fiscal anterior, Nicolae Ciucă are, împreună cu soția sa, o casă de 232 de metri pătrați construită în 2017 la Balotești, sat Dumbrăveni.

Citeste si: Cum a depășit Radu Ștefan Bănică frica de a cânta! Dezvăluiri în exclusivitate la „Duet cu Alexandra”: „N-am cântat până la 18 ani”- kanald.ro

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta- wowbiz.ro

Tot în Dumbrăveni, Nicolae Ciucă are și un teren intravilan de aproape 600 de metri pătrați, potrivit Hotnews. Împreună cu soția, Ciucă mai are un teren intravilan de 2.829 de metri pătrați în comuna Pielești din județul Dolj.

Citeste si: Klaus Iohannis l-a desemnat pe Nicolae Ciucă să formeze Guvernul. "E inadmisibil să continuăm criza politică" (VIDEO)

Nicolae Ciucă, la o conferință organizată de Academia Română

[Sursa foto: Facebook / Nicolae Ciuca]

Nicolae Ciucă deține două depozite bancare în valoare totală de aproape 200.000 lei. 

Două mașini japoneze, pe numele lui Nicolae Ciucă

Nicolae Ciucă deține două autoturisme, o Toyota- Corolla, cumpărată în 2006, și un RAV4, cumpărat în 2020. În declarația de avere, Nicolae Ciucă a menționat că nu are bijuterii sau obiecte de artă și de cult cu o valoare mai mare de 5.000 de euro și nici nu a acordat împrumuturi.

În schimb, premierul desemnat are trei credite la bănci în valoare totală de 230.000 de lei. Două dintre credite au scadența în 2021, iar cel de al treilea, în 2025. 

Soția lui Nicolae Ciucă beneficiază și ea de pensie de serviciu de la MApN în valoare de aproape 60.000 lei pe an.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si