Nicoleta Cengher, fata ucisa de incendiul din restaurantul constantean Beirut, ar fi implinit 25 de ani la inceputul lui ianuarie! Mama ei i-a comandat un tort spectaculos!

Nicoleta Cengher, artista care a decedat in urma cu trei ani, in incendiul din restaurantul Beirut din Constanta ar fi implinit, la inceputul lunii ianuarie, 25 de ani.

Editor: Alexandra Chiric miercuri 11 ianuarie 2017 , 21:25

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

 

Nicoleta Cengher, artista care a decedat in urma cu trei ani, in incendiul din restaurantul Beirut din Constanta ar fi implinit, la inceputul lunii ianuarie, 25 de ani.
Trecerea timpului nu a ajutat-o pe mama regretatei cantarete sa-si gaseasca alinarea, femeia suferind cumplit dupa fiica ei.
Mariana Sarkany merge in fiecare zi la locul de veci al Nicoletei si nu vrea sa accepte ca fata ei cuminte, muncitoare si sufletista a plecat in lumea celor drepti. Pe 7 ianuarie, tanara ar fi trebuit sa implineasca frumoasa varsta de 25 de ani, iar cea care i-a dat viata si-a imaginat pentru cateva momente ca mostenitoarea ei este alaturi de ea. I-a comandat un tort spectaculos, ornat cu mesajul "La multi ani, Nico" si si-a petrecut ziua in camera fetei. "Nico ar fi trebuit sa implineasca 25 de ani. A avut doua torturi, unul cu "La multi ani, Nico" si celalalt pe gustul fratelui ei. Am stat in camera ei, m-am uitat la poze, la diplome...Of,
perioada asta a Sarbatorilor este cea mai grea pentru mine. Plang intruna, imi aduc aminte de toate clipele minunate petrecute cu ea, de cand era mica. E greu, e foarte greu", a povestit Mariana Sarkany.

Trecerea timpului nu a ajutat-o pe mama regretatei cantarete sa-si gaseasca alinarea, femeia suferind cumplit dupa fiica ei. Mariana Sarkany merge in fiecare zi la locul de veci al Nicoletei si nu vrea sa accepte ca fata ei cuminte, muncitoare si sufletista a plecat in lumea celor drepti.

Pe 7 ianuarie, tanara ar fi trebuit sa implineasca frumoasa varsta de 25 de ani, iar cea care i-a dat viata si-a imaginat pentru cateva momente ca mostenitoarea ei este alaturi de ea. I-a comandat un tort spectaculos, ornat cu mesajul "La multi ani, Nico" si si-a petrecut ziua in camera fetei.

Citeste si: Pastila de a doua zi: Administrare, eficienta si riscuri

Citeste si: Cine i-a fost alături Deei Maxer când încă era căsătorită cu Dinu?! „Statea noaptea cu mine”- wowbiz.ro

"Nico ar fi trebuit sa implineasca 25 de ani. A avut doua torturi, unul cu "La multi ani, Nico" si celalalt pe gustul fratelui ei. Am stat in camera ei, m-am uitat la poze, la diplome... Of, perioada asta a Sarbatorilor este cea mai grea pentru mine. Plang intruna, imi aduc aminte de toate clipele minunate petrecute cu ea, de cand era mica. E greu, e foarte greu", a povestit Mariana Sarkany.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si