Nicos Dumitrescu pe numele real Nicolas Dumitrescu are 23 de ani. Tânărul spune că viața este un film, iar el este propriul regizor și susține că a venit să își găsească subtitrarea în cadrul emisiunii. El consideră că este foarte puternică concurența, își asigură adversarii că el este de zece ori mai pregătit și mai motivat decât ei.

Concurentul emisiunii „Puterea Dragostei” spune că nu caută perfecțiunea și că este de părere că viața e foarte frumoasă, însă devine și mai frumoasă când o împarte cu cineva.

Speră să găsească aici acea fată cu care să-și împartă viața.

Nicol a avut o copilărie grea, a fost dat la cămin de către mama sa.

Concurentul a povestit încă de la intrarea sa în emisiune că mama l-a părăsit când era mic și a fost crescut doar de tatăl său, de care este foarte apropiat.

Cu ce se ocupa Nicos de la „Puterea Dragostei” înainte de a intra în cadrul emisiunii de la Kanal D

Nicos de la „Puterea Dragostei” are o pasiune pentru muzică. Una din piesele sale a fost dedicată chiar tatălui său, iar în versuri, actualul concurent de la Puterea Dragostei își spune povestea de viață. „Tată, îți mulțumesc că ai fost lângă mine”, spune tânărul. În videoclip apare, alături de Nicos și tatăl său.

Nicos de la Puterea Dragostei
Nicos de la Puterea Dragostei

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: Cine este Cristi, cel mai nou concurent de la Puterea Dragostei!

Citeste si: Bianca Comănici de la „Puterea Dragostei” ia atitudine. Bruneta spune totul despre cearta dintre Akebono și fratele ei

Citeste si: Tatăl lui Nicos de la Puterea Dragostei, aventură fierbinte cu o cunoscută domnișoară din showbizul românesc. A ținut totul ascuns

Nicos a declarat că fost căsătorit timp de trei ani.

Tânărul este cântăreț de muzică rap și susține că în trecut a avut 130 de kg. Nicos a fost extrem de transparent încă de la venirea în casa iubirii, mărturisind faptul că a avut o copilărie grea și că a fost dat de mama sa la un cămin pentru copii, ulterior tatăl concurentului i-a fost sprijin și l-a ajutat până când acesta a putut să-și desfacă singur aripile.

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

„Pentru cei ce nu mă cunosc. Sunt eu în ambele poze, în cea din stânga 130 kg în cea din dreapta 80”, este mesajul postat de Nicos în dreptul unor poze comparative.

Citeste si: Împăcarea momentului, marca Puterea Dragostei! Ana Maria Lintaru și Andra Volos au făcut pace: ”Când cafeaua aia?”

Nicos de la „Puterea Dragostei” este concurent al sezonului 3, „Puterea Dragostei” de la Kanal D.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si