Tatăl lui Nicos de la Puterea Dragostei a fost component al trupei Elgi la sfârșitul anilor ’90.
În momentul în care a început idila de dragoste între el și Alina Plugaru, bărbatul era încă însurat. Alina a vorbit o singură dată, în anul 2005, atunci când aceasta se afla în plin ”avânt profesional”. Mai precis, actrița se afla înaintea premierei unei producții autohtone și a decis să rupă tăcerea despre relația pe care a avut-o cu Giovanni, pe atunci și el o celebritate.


”L-am cunoscut acum doi ani în Regie, într-un club. Eu eram o admiratoare a trupei și i-am cerut un autograf. Așa a început totul. Am făcut schimb de telefoane și la câteva zile l-am întâlnit. Pe atunci era însurat și noi ne feream de lume. A divorțat, dar tot nu ne-am înțeles. Pe atunci nu se punea problema să joc în filme pentru adulți. Era gelos și dacă se uita cineva mai lung după mine. Și eu eram geloasă, dar numai când îmi dădea motive. Și îmi dădea multe motive. În pat se descurcă bine. Este tandru, pătimaș și avid de sex. Cred că dacă i-aș fi zis că vreau să joc în filme pentru adulți ar fi făcut crize de nervi. Era foarte posesiv. Ne certam des, dar ne împăcam în pat”, a povestit Alina Plugaru în 2006.

Citeste si: Acum s-a aflat adevărul! Cine sunt, de fapt, surorile de la Puterea Dragostei, sezonul 3?

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: Cum arăta Alexandra de la „Puterea Dragostei” până să intre în cadrul competiției de la Kanal D

Drama prin care a trecut tatăl lui Nikos de la Puterea Dragostei

În 2016, tatăl lui Nicos a plecat în Germania unde a stat mai bine de doi ani în spatele gratiilor pentru o fraudă cu carduri bancare. Femeia cu care se iubea la vremea respectivă a decis să se despartă de el atunci când a aflat că a ajuns la închisoare și nu i-a mai permis acestuia să-și viziteze copilul.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si