"Nicu Ceausescu n-a iubit-o niciodata pe Nadia Comaneci. I-a dat o vila, se intalneau acolo numai pentru o anumita treaba!". Garda de corp a fiului dictatorului comunist rupe tacerea

Colonelul Dumitru Burlan, fosta garda de corp a lui Nicu Ceausescu, a facut dezvaluiri interesante despre relatia dintre Nicu Ceausescu si Nadia Comaneci.

Author: V.P. Webeditor: C.I.P. joi 04 mai 2017 , 13:45

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

"In perioada respectiva, cand Nicu si Nadia erau prieteni, cei doi au fost supravegheati zi de zi, pas cu pas.

Am citit multe despre aceasta relatie, dar multe lucruri sunt neadevarate. Nicusor i-a dat Nadiei o vila la Parcul Izvor, chiar langa fostul stadion Republicii. Acolo se intalneau. Nicu avea acces permanent in vila, se ducea acolo ori de cate ori voia sa se intalneasca cu Nadia. Nicusor n-a iubit-o niciodata pe Nadia, dar o vizita frecvent. Se intalneau numai pentru o anumita treaba pe care nu pot sa o spun acum", a declarat fosta garda de corp a lui Nicu Ceausescu.

" Anturajul in care era Nicusor Ceausescu i-a facilitat chiar si fuga peste granita. Nadia a reusit sa treaca fraudulos granita la dispozitiile date de Nicu Ceausescu, in actiune fiind implicati si oameni ai Securitatii", a adaugat Dumitru Burlan, citat de ziarul" ring".


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si