Niculina Stoican a primit o sumă uriaşă pentru a-şi construi fabrica de apă minerală! Chiar dacă împrumutul din fonduri europene a fost nerambursabil, afacerea e la pământ!

În 2010, Niculina Stoican a primit o sumă uriaşă pentru a-şi construi fabrica de apă minerală.

Matei Vaihan, sâmbătă 24 noiembrie 2018 , 10:15

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

 

Din fonduri europene, Niculina Stoican a primit o sumă uriaşă pentru a-şi construi fabrica de apă minerală. Cântăreaţa de muzică populară şi-a deschis, în urmă cu 8 ani, o afacere al cărei domeniu de activitate este „producţia de băuturi răcoritoare nealcoolice, producţia de ape minerale şi alte ape îmbuteliate”. În principal, la fabrica din satul mehedinţean Prejna, acolo unde a copilărit Niculina Stoican, se îmbuteliază apă plată şi carbogazoasă. 

 

 

 

Niculina Stoican a primit o sumă uriaşă pentru a-şi construi fabrica. A încasat aproape 73.000 de euro

În 2010, firma Niculinei Stoican, "Lina Imperial SRL", a accesat programul “Sprijin pentru crearea şi dezvoltarea de micro-întreprinderi”, derulat prin Programul Naţional de dezvoltare rurală, pentru a primi o finanţare nerambursabilă, din fonduri europene, pentru construirea fabricii de îmbuteliat apă din Prejna. Dosarul firmei Lina Imperial SRL s-a numărat printre cele aprobate, suma primită pentru ridicarea fabricii fiind de 72.956 de euro.

Niculina Stoican a primit o sumă uriaşă pentru a-şi construi fabrica. Afacerea cu apă minerală are datorii de 550.000 de euro

Acum 8 ani, Niculina Stoican a primit o sumă uriaşă pentru a-şi construi fabrica. În ciuda ajutorului financiar, afacerea nu a amers.

Confrom rezultatelor de la Ministerul de Finanţe, firma a bifat mereu pierderi, între 2010 şi 2017, deficitul total fiind de aproximativ 250.000 de euro. Mai mult, datoriile firmei erau, la finalul lui 2017, de 2.562.932 lei, adică de aproximativ 550.000 de euro.


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Curs valutar BNR luni, 19 aprilie 2021: Euro crește, dolarul se prăbușește! Care sunt... Curs valutar BNR luni, 19 aprilie 2021: Euro crește, dolarul se prăbușește! Care sunt noile cotații
spotmedia.ro
Dezastrul de la Interne păstorit de premierul Cîțu. Nu doar Covid ucide Dezastrul de la Interne păstorit de premierul Cîțu. Nu doar Covid ucide
spotmedia.ro
Parcul Izvor, de lângă Parlament, este plin de gunoaie. După ce că e lipsit de pază,... Parcul Izvor, de lângă Parlament, este plin de gunoaie. După ce că e lipsit de pază, nimeni n-a venit să-l curețe (Galerie Foto)
b1.ro
Se reduce vârsta de pensionare? Vești bune pentru români Se reduce vârsta de pensionare? Vești bune pentru români
infoactual.ro
Nu spune niciodată ASTA! Arsenie Boca: Se pedepseşte cu matca focului! Nu spune niciodată ASTA! Arsenie Boca: Se pedepseşte cu matca focului!
infoactual.ro
Tabloul în care Regina Elisabeta a II-a va rămâne scris în istorie. Fotografia a... Tabloul în care Regina Elisabeta a II-a va rămâne scris în istorie. Fotografia a impresionat o lume întreagă
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si