Ce se întâmplă cu apa caldă și căldura din București după alegerea lui Nicușor Dan

Nicuşor Dan a declarat, luni seara, întrebat despre situaţia apei calde şi a căldurii în sezonul rece, că mandatul său ca primar general va începe în jur de 10 octombrie, deci timpul este prea scurt pentru a schimba conducte, însă îi asigură pe bucureşteni că vor fi asigurate stocurile pentru avarii.

Author: Razvan Ilie luni 28 septembrie 2020 , 21:41

apa calda
Cum rezolva Nicusor Dan problema apei calde din Capitală
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Nicușor Dan promite că se va lupta cu avariile de la conductele de apă caldă în această iarnă.

„Mandatul meu va începe undeva în jur de 10 octombrie, iarna o să înceapă pe 15 noiembrie, nu o să putem să schimbăm conducte în perioada asta. Ce pot să promit este că în acest interval vom asigura stocuri pentru avariile, care în mod sigur vor fi foarte multe, vom asigura echipamente, vom asigura instrumente de detecţie a avariilor", a declarat noul primar general potrivit News.ro.

Citeste si: VIDEO- Primarul care și-a umilit fiica, ales din nou. Oamenii: Merită

Care sunt problemele cu termoficarea

Abia din primăvară vor începe lucrările de înlocuire a inelului principal în cazul conductelor de apă caldă pentru termoficare.

"Pe problema termoficării sunt două probleme- una de fond, că trebuie să înlocuim inelul principal, durează mult, dar ne vom apuca în primăvară pentru că avem banii europeni, şi una de intervenţie rapidă când avariile se produc, până când vom rezolva problema mare de fond, şi asta e ce pot să promit acum”, a afirmat Nicuşor Dan, întrebat luni seară la postul B1Tv despre situaţia apei calde şi a călduri în sezonul rece.

Citeste si: Care va fi prima decizie a lui Nicușor Dan ca primar general. Pe cine demite

Școlile nu vor fi închise din cauza vremii rele

Privitor la problema ambroziei în Bucureşti, Nicuşor Dan a spus că „este o chestiune care ţine de poliţiile locale ale sectoarelor”.

„Ce pot să promit este că prin Poliţia Locală a Municipiului Bucureşti ne vom ocupa de coordonarea acestei probleme. E o chestiune foarte simplă. Trebuie să identificăm terenurile virane din Bucureşti şi în plus, pe o hartă pe care putem să o facem în două zile online, cetăţenii să ne spună ei înşişi care sunt terenurile pe care le văd cu ambrozie”, a explicat Nicuşor Dan.

Citeste si: Cardul de sănătate devine obligatoriu din nou!

Chestionat dacă va închide şcolile în cazul unor condiţii meteo extreme, Dan a răspuns: „Nu, am considerat-o exagerată. Bine, dacă este mare urgie şi pot să cadă crengi, e posibil, dar pentru o ninsoare de 30 de centimetri nu se pune problema să închidem şcolile”.

Chestionat dacă se va face puşcărie în rândul oamenilor din administraţia anterioară, el a replicat: „Aş paria pe asta, da”.

Sursa: News.ro


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si