Nicușor Dan, atac la echipa Gabrielei Firea: „O să aducă modelul ceaușist de dezvoltare urbană?”

Nicușor Dan a criticat, marți, echipa propusă de Gabriela Firea pentru Consiliul General al Capitalei, printre car ese află Petre Roman și Mitică Dragomir, afirmând că este „o bătaie de joc” la adresa bucureștenilor.

Alex Dumitrescu, marți 18 august 2020 , 17:22

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Nicușor Dan i-a catalogat pe Petre Roman și Mitică Dragomir drept „nume triste din istoria epriată a României postdecembriste, persoane cu probleme penale.

„Primarul PSD Gabriela Firea și PSD au dovedit, încă o dată, prin numele propuse pentru Consiliul General, că nu sunt capabili să-i înțeleagă pe bucureșteni și să-i respecte.

Nume triste din istoria expirată a României postdecembriste, persoane cu probleme penale - între care și un fost reprezentant de seamă al clubului de fotbal Victoria București, de sub tutela Miliției și Securității - aceasta este oferta pentru Capitala României, în anul de grație 2020.

Cu ce o să ajute Petre Roman la modernizarea Bucureștiului, o să planteze panseluțe, din nou, în Piața Universității? O să ofere consiliere pentru un nou 10 august? Cum o să le facă viața mai bună bucureștenilor Dumitru Dragomir? O să-i învețe pe cei din Primărie cum să organizeze licitațiile, o să aducă modelul ceaușist de dezvoltare urbană?

Doamna Firea închide apa caldă și lumina de pe acum, nu văd ce ar putea aduce nou domnul Dragomir”, a scris Nicușor Dan marți pe Facebook.

„Personajele de tristă amintire”

Candidatul susținut de PNL și USR-PLUS la Primăria Capitalei afirmă că decizia Gabrielei Firea „jignește memoria bucureștenilor” și arată cât de mult „prețuiește această doamnă orașul”.

„O bătaie de joc mai mare nici nu se putea. Gabriela Firea este izolată complet, nu mai poate să adune nici măcar o listă de consilieri din propriul partid, după ce a fost respinsă, pe rând, de toți foștii parteneri politici cărora le propusese participarea în alianță la alegeri.

Fără sprijin politic, fără sprijin din partea bucureștenilor, fără viziune, fugind la rândul său de sigla de partid, Gabriela Firea vine astăzi cu o listă de consilieri din negura istoriei postdecembriste, care jignește memoria bucureștenilor și care arată cât de mult prețuiește această doamna orașul care i-a oferit șansa de a-l conduce.

O dată este mai mult decât suficient. Este timpul ca acest așa-zis primar să plece împreună cu toate personajele de tristă amintire pe care încearcă acum să le reactiveze ca să distrugă complet Bucureștiul”, a mai scris Nicușor Dan.

 


Distribuie acest articol pe Facebook si poti castiga un telefon de ultima generatie!
Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si