Nicuşor Dan, despre vaccinarea COVID-19: „Este calea cea mai sigură de a reveni la normalitate”

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a afirmat, luni seară, în debutul şedinţei Consiliului General al Municipiului Bucureşti, că este ”o veste bună” începerea campaniei naţionale de vaccinare, iar Primăria Bucureşti va susţine cu tot ce poate acest demers. Conform lui Dan, vaccinarea este ”calea cea mai sigură de a reveni la normalitate”, fiind un lucru ”util”.

Author: Alina Raducu luni 28 decembrie 2020 , 20:20

Nicuşor Dan, despre vaccinarea COVID-19: „Este calea cea mai sigură de a reveni la normalitate”
Nicuşor Dan, despre vaccinarea COVID-19: „Este calea cea mai sigură de a reveni la normalitate”
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Consiliul General al Municipiului Bucureşti o să discute, în şedinţa de luni seară, numirea reprezentanţilor proprii în Comitetul de vaccinare împotriva COVID-19.

Nicușor Dan îi îndeamnă pe români să se vaccineze, pentru a reveni totul la normal

Este o veste bună pentru Bucureşti, pentru România, că acest proces de vaccinare începe. Este calea cea mai sigură de a reveni la normalitate şi, din punct de vedere instituţional, Primăria Capitalei sprijină cu tot ce este legal şi cu tot ce poate acest proces de vaccinare”, a declarat Nicuşor Dan, în debutul şedinţei.

Primarul general al Capitalei a transmis şi un mesaj legat de vaccinare: ”Mesajul meu personal este că vaccinarea împotriva coronavirusului este un lucru util. Respect şi opinia contrară, însă opinia mea fermă şi totala susţinere pentru procesul de vaccinare a populaţiei pentru că este vorba de a proteja comunitatea de acest virus care ne-a schimbat vieţile în ultimele luni”.Campania de vaccinare a început duminică în România, cu personalul din secţiile de Boli infecţioase din 10 spitale aflate în prima linie.

Citeste si: Cadrele medicale vaccinate din România. Ce se întâmplă în aceste momente cu vaccinații

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si