Nicusor Dan il ameninta pe Catalin Predoiu cu un dosar "pregatit": "Daca domnul Predoiu ma ataca, eu raspund"

Candidatul USB la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, a declarat miercuri ca are pregatit un dosar cu tot ce „s-a gasit despre domnul Predoiu”, care va fi folosit daca va fi atacat.

Editor: Alexandra Chiric Author: A.C. miercuri 01 iunie 2016 , 18:06

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

''La începutul campaniei am avut un dosar cu domnul Predoiu, pregatit de echipa mea de comunicare, tot ce au gasit despre domnul Predoiu. Nu l-am folosit. Daca domnul Predoiu ma ataca, eu raspund cum am raspuns ieri. Pe subiectul care ma ataca: m-a atacat cu PSD, i-am aratat contractele cu primaria lui Oprescu pe care le-a facut firma socrului'', a afirmat Nicusor Dan într-un interviu pentru Gândul.info.

Totodata, candidatul USB a declarat ca a refuzat propunerea facuta de Catalin Predoiu referitoare la retragerea din cursa a celui mai slab candidat, in urma unui sondaj comun, 'din respect pentru electoratul USB''.

''A fost o chestiune de principiu: aceasta înţelegere ar fi fost o alianţa politica cu PNL, iar exact acei oameni de care va vorbeam, care în momentul de faţa spun ca ne voteaza pe noi, nu vor sa auda nici de o înţelegere nici cu PNL, nici cu PSD. Din respect faţa de alegatorii nostri nu am vrut sa facem o înţelegere preelectorala cu PNL'', a explicat Nicusor Dan.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si