Nicuşor Dan: În dispreţ faţă de banul pubic, Primăria Capitalei face tratamente pentru ţânţari şi la sfârşitul lunii octombrie

Nicuşor Dan susţine că Primăria Capitalei face dezinsecţie la sfârşitul lunii octombrie, prezentând şi o fotografie despre care afirmă că a fost făcută în 25 octombrie, pe Bulevardul Aviatorilor.

Author: K.B. sâmbătă 26 octombrie 2019 , 16:33

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

”Şi în acest an Primăria Capitalei a fost luată pe nepregătite de ţânţari, care în primele luni ale verii au terorizat bucureştenii. În dispreţ faţă de banul pubic, Primăria Capitalei face dezinfecţie pentru ţânţari şi la sfârşitul lunii octombrie. Fotografia ataşată a fost făcută aseară (25 octombrie) pe Bulevardul Aviatorilor”, scrie Nicuşor Dan, postând şi o fotografie.

Citeste si: Iohannis: Suntem în război împotriva PSD!

Citeste si: Poliţia Capitalei solicită sprijin în vederea depistării unei tinere din sectorul 2, dispărută în urmă cu 10 zile

Citeste si: Pelerinaj pe Colina Patriarhiei, de Sărbătoarea Sfântului Cuvios Dimitrie cel Nou, Ocrotitorul Bucureştiului; duminică, PF Daniel va oficia Sfânta Liturghie

Primăria Capitalei anunţa în 14 iunie începerea acţiunii de combatere a ţânţarilor de către Compania Municipală Eco Igienizare.

În luna ianuarie 2019 a fost semnat contractul de delegare a serviciului de salubrizare – activităţile de dezinsecţie, deratizare, dezinfecţie între Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară pentru Deratizare, Dezinsecţie, Dezinfecţie Bucureşti şi Compania Municipală Eco Igienizare, conform Legii 51/2006 (art 28).

Contractul de delegare are la bază studiul de oportunitate aprobat de CGMB din care a reieşit clar faptul că prestarea acestui serviciu de către Compania Municipală Eco Igienizare este mai eficient, susţinea Primăria.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si