E clar că fosta soţie a lui Liviu Dragnea a devenit maestru în Theta Healing. Bombonica Prodana a divorţat de Dragnea în 2015. Prezenţă discretă, despre ea se ştia doar că administrează, în acte, un hotel din Turnu-Măgurele, şi că este angajată la Direcţia pentru Protecţia Copilului Teleorman (DPCT). De altfel, Zilele trecute, fosta soţie a lui Dragnea a fost acuzată acuzata de DNA de abuz în serviciu.  Procurorii au suţinut că, atunci când a fost şef la DPCT, în cadrul Serviciului  secretariat şi coordonator al Complexului de servicii destinate copilului şi familiei, ea a acceptat ca doua persoane să figureze

pe statele de plată, deşi nu mai veneau la serviciu.

Fosta soţie a lui Liviu Dragnea a devenit maestru. A făcut o pasiune pentru cursurile de dezvoltare personală 

Cu toate acestea, Bombonica a fost achitată în proces, în timp ce Liviu Dragnea a fost condamnat, în aceeaşi speţă, la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare. Presa a relatat că fosta soţie a lui Dragnea are o pasiune pentru cursurile de dezvoltare personală, fiind chiar instructor autorizat de Theta Healing, o tehnică modernă de meditaţie care vizează gestionarea eficientă a emoţiilor. Wowbiz.ro a intrat în posesia unor fotografii realizate în timpul unor astfel de cursuri, în care Bombonica apare îmbracată elegant, la pantaloni şi sacou, cu trandafir rosu în piept, fiind invitată să ţină un discurs. 

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Îngropat de viu, un bărbat a fost salvat ca prin minune după 4 zile de stat sub pământ- wowbiz.ro

Fosta soţie a lui Liviu Dragnea a devenit maestru. Bombonica nu mai este simplu instructor

De curând, fosta soţie a lui Liviu Dragnea a devenit maestru. Pozele sunt realizate pe vremea când Bombonica era încă soţia lui Dragnea, pentru că pe ecusonul din piept este scris „Bombonica Dragnea”. În prezent, Bombonica a avansat în acest domeniu. Pe un site dedicat Theta Healing, ea are o pagină specială, din care reiese că nu mai este doar un simplu instructor.

Sub numele Bombonica Prodana, apare informaţia că ea este “practicant independent cu certificat, instructor, maestru, certificat de cunoştinţe”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si