Nina a fost omorâtă, tranșată și apoi gătită de un medic după ce au făcut dragoste. Medicul și-a ieșit din minți când și-a dat seama cu cine a făcut dragoste, de fapt

Un medic a recunoscut că și-a omorât partenera după o partidă de amor. Ce l-a făcut pe medic să-și iasă din minți.

C.D., miercuri 24 aprilie 2019 , 15:21

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Un medic rus a recunoscut că a omorât-o pe femeia cu care făcuse dragoste pentru că, în timpul actului sexual, aflase că aceasta își făcuse o operație pentru schimbare de sex.

Citeste si: Cadavrele a 10 copii sunt ținute de 13 ani la morga spitalului din Ploiești. De ce nu au fost înmormântați creștinește

Mikhail Tikhonov, un medic de 27 de ani, a tranșat cadavrul fetei și a gătit o parte din corp, după care a aruncat la WC părțile care nu i-au mai trebuit. După o întâlnire romantică, cei doi au ajuns în dormitorul femeii. Atunci când medicul a văzut că Nina este, de fapt, transsexual, și-a ieșit din minți.

Nervos, medicul a strangulat-o pe Nina și apoi a încercat să ascundă crima. Mama fetei a fost cea care a alertat Poliția după ce a văzut că fiica ei nu mai apare. Autoritățile au ajuns la Mikhail și bărbatul și-a recunoscut crima.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si