Ninsori puternice în weekendul 15-16 decembrie. Cum va fi vremea până la sfârșitul lunii

Meteorologii au publicat prognoza meteo pentru weekendul care urmează.

M. P., joi 13 decembrie 2018 , 12:00

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Specialiștii spun că în weekendul 15-16 decembrie 2018 vor fi ninsori puternice și frig.

Cum va fi vremea în săptămâna 17.12.2018- 24.12.2018

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele normale ale perioadei, abatere termică pozitivă ce va fi mai însemnată în vestul, centrul și nord-vestul țării.

Cantitățile de precipitații estimate a se înregistra în această săptămână vor fi în general apropiate decât cele normale din punct de vedere climatologic, cu posibilitatea unui ușor excedent în regiunile vestice și nord-vestice.

Cum va fi vremea în săptămâna 24.12.2018 – 31.12.2018

La nivelul întregii țări, media valorilor termice va fi mai ridicată normalul perioadei.

Regimul pluviometric estimat pentru această săptămână va fi apropiat de cel normal al perioadei, în cea mai mare parte a țării.

Cum va fi vremea în săptămâna 31.12.2018 – 07.01.2019

Temperatura aerului va avea valori, în medie, ușor peste cele specifice intervalului, pe întreg teritoriul României.

Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru această săptămână, cu posibilitatea unui ușor deficit în centrul și nordul țării.

 


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Marian Drăgulescu iubește din nou, după două mariaje eșuate. Cine este femeia care i-a... Marian Drăgulescu iubește din nou, după două mariaje eșuate. Cine este femeia care i-a furat inima gimnastului
spotmedia.ro
Lider sindical, despre cazul Pitești: Foarte mult exces de zel combinat cu prostie.... Lider sindical, despre cazul Pitești: Foarte mult exces de zel combinat cu prostie. Demisiile sunt praf în ochi, trebuie proceduri, o nouă lege și un nou statut Interviu
spotmedia.ro
Dezastrul de la Interne păstorit de premierul Cîțu. Nu doar Covid ucide Dezastrul de la Interne păstorit de premierul Cîțu. Nu doar Covid ucide
b1.ro
Dramă în fotbalul românesc: încă un nume care a scris istorie a murit! Dramă în fotbalul românesc: încă un nume care a scris istorie a murit!
infoactual.ro
Previziuni Carmen Harra despre război: Va schimba lumea pentru totdeauna Previziuni Carmen Harra despre război: Va schimba lumea pentru totdeauna
infoactual.ro
Nu spune niciodată ASTA! Arsenie Boca: Se pedepseşte cu matca focului! Nu spune niciodată ASTA! Arsenie Boca: Se pedepseşte cu matca focului!
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si