Nivelul de alertă meteorologică a fost scăzut uşor la Veneţia, de la "roşu" la "portocaliu"

Nivelul de alertă meteorologică a fost scăzut uşor, sâmbătă, la Veneţia, oraş inundat şi plasat sub stare de urgenţă, relatează presa internaţională.

A.N.C, sâmbătă 16 noiembrie 2019 , 17:57

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Protecţia civilă italiană a retrogradat nivelul de alertă de la roşu la portocaliu. Vineri, "acqua alta", cu un nivel al apei de 1,54 metri, a condus la închiderea, pentru mai multe ore, a emblematicei Pieţe San Marco.

Citeste si: Andreea Pirui de la "Puterea dragostei", asemanare izbitoare femeile din familia sa! Uite cum arată mama și sora fostei concurente

Citeste si: Klaus Iohannis: Turul doi trebuie câştigat cu o majoritate covârşitoare

Citeste si: Dezbaterea electorală cu jurnalişti, analişti şi comentatori politici anunţată de preşedintele Iohannis are loc marţi, în Aula Bibliotecii Centrale Universitare “Carol I”

Veneţia a fost inundată marţi seară de cel mai ridicat flux din ultimii 50 de ani, turiştii înaintând cu greu pe străzile inundate pentru a se adăposti, în timp ce un vânt puternic a provocat valuri în Piaţa San Marco. Apa a atins un nivel maxim de 1,87 de metri, iar alarma pentru inundaţii a sunat de-a lungul canalelor oraşului italian, a anunţat centrul de monitorizare a fluxului.

 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si