Noi descoperiri în casa lui Gheorghe Dincă

Anchetatorii au descoperit noi probe în cazul crimelor din Caracal.

Author: A.N.C duminică 11 august 2019 , 11:46

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Au fost găsite mai multe haine cu pete de sânge în urma ultimelor percheziţii făcute în locuinţa lui Gheorghe Dincă, potrivit unor surse din cadrul anchetei, citate de Mediafax.

Haine cu urme de sânge în casa lui Gheorghe Dincă

Anchetatorii au găsit noi indicii în casa groazei. Procurorii se pare că au găsit haine pătate cu ceea ce pare a fi sânge. Pentru analize complete, probele noi adunate vor fi trimise la Institutul de Medicină Legală.

„Sângele poate aparţine unei victime, poate aparţine lui Dincă, poate aparţine soţiei. Până la rezultatul expertizei nu se poate spune cu exactitate cui aparțin”, au spus sursele citate.

Gheorghe Dincă a recunoscut două crime

Gheorghe Dincă, în vârstă de 66 de ani, este un presupus criminal în serie român.

Bărbatul din Caracal a ajuns în atenția publicului la sfârșitul lunii iulie 2019, după ce Alexandra Măceșanu, o fată de 15 ani, a sunat la serviciul de urgență 112 spunând că a fost răpită și violată de Dincă, după ce a fost luată la ocazie de acesta.

În timpul anchetei a ieșit la iveală faptul că este suspectat de comiterea unei alte răpiri, iar autoritățile române cercetează alte posibile crime. Dincă ducea o viață în aparență retrasă, trăind separat de propria familie și practicând mecanica auto, taximetria neautorizată, precum și diverse munci necalificate ziliere. S-a descoperit prin urma testelor ADN că rămășițele arse de Gheorghe Dincă sunt ale Alexandrei. În următoarele zile se cercetează moartea Luizei, fata în vârstă de 18 ani.

Gheorghe Dincă este suspectat cum că ar face parte dintr-o bandă de proxeneți și traficanți de persoane, el aparent ocupându-se cu nelegiurile acestea de mai multă vreme.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si