Agresorul a fost identificat de către polițiști, dar încă nu a fost capturat. Cel mai probabil, semnalmentele lui au fost trimise către polițiștii din București pentru a-l putea identifica mai ușor și pentru a lua măsurile necesare în conformitate cu legea.

Scandalul ar fi pornit de la faptul că o femeie ar fi fost nemulțumită de produsele pe care angajatul shaormeriei i le-a oferit.

Un bărbat a intervenit în apărarea clientei nemulțumite, având o macetă ascunsă sub haine. 

Citește și: Un cioban a ajuns în stare critică la spital după ce a confundat sticla de alcool cu soluția pentru deparazitarea oilor

În imaginile surprinse de camerele de supraveghere se poate observa cum, în urma unei discuții aprinse cu angajații, bărbatul intră grăbit în local și îl atacă pe unul dintre angajați. Câteva secunde mai târziu, un alt angajat, presupus a nu fi de origine română, îl lovește pe agresor cu palma, moment în care acesta scoate un obiect din haine, cel mai probabil o macetă, cu care începe să atace angajatul, după ce sare peste tejghea. 

Atacatorul a fost identificat, dar nu și prins. Oamenii legii se află pe urmele lui

Noi detalii în cazul atacatorului cu maceta de la o shaormerie din Capitală. Bărbatul a fost identificat

Noi detalii în cazul atacatorului cu maceta de la o shaormerie din Capitală. Bărbatul a fost identificat

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

După ce bărbatul agresat, de origine nepaleză, a reușit să scape din atac, atacatorul a fugit și a fost căutat de către polițiști, însă nu a fost găsit în zonă. În urma investigațiilor, agresorul cu maceta a fost identificat de către autorități, iar acum se desfășoară căutări pentru a-l aduce la audieri.

Citește și: Incendiu puternic la locomotiva unui tren de marfă. Personalul feroviar a fost evacuat

Potrivit informațiilor, cetățeanul nepalez nu a suferit răni grave în urma incidentului, astfel că viața sa nu a fost pusă în pericol. În acest moment, în cauză se efectuează cercetări pentru loviri și alte violențe, iar autoritățile continuă să ancheteze cazul pentru a afla toate detaliile și circumstanțele în care s-a produs agresiunea.

 

 

Citește și: Incredibil! Un cioban a călătorit pe jos 130 de km. Jandarmii bucureșteni i-au luat un bilet de tren spre casă

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si