Adriana Motas a disparut pe 7 iulie 2014, dupa ce a fost luata de la ore de un medic din oras, cu care avea o relatie. Parintii tinerei sunt convinsi ca fiica lor a fost omorata, iar medicul Marcu, cu care tanara avea o relatie si care a luat-o in ziua disparitiei de la scoala, a picat testatea poligraf referitoare la omor. Desi judecatorii au dispus refacerea anchetei, din luna mai 2016 pana acum nu s-a efectuat nicio cercetare, iar Parchetul anunta ca in acest caz nu exista niciun suspect.

”Va facem cunoscut ca în dosarul privind disparitia numitei Motas Elena- Adriana, s-a dispus în data de 7 septembrie 2016 (odata cu primirea dosarului de la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Iasi) reluarea cercetarilor. În cauza nu exista vreun suspect sau inculpat pentru savarsirea vreunei infractiuni. Se efectueaza însa cercetari sub suspiciunea savarsirii infractiunii de omor”, se arata în raspunsul comunicat de prim-procurorul Parchetului de pe langa Tribunalul Vaslui, Sorin Armeanu, potrivit adevarul.ro.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Imagini șocante. Cum arată interiorul casei în care un bărbat locuia cu cele 175 de pisici ale sale- antena3.ro

Citeste si: Germania afirmă că desfăşurarea de trupe nord-coreene în Ucraina reprezintă o "escaladare clară". Coreea de Nord reacționează- wowbiz.ro

In luna martie 2014, procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Vaslui au dat o solutie de clasare in acest caz, precizand ca exista indicii potrivit carora tanara ar fi in viata.

In sustinerea deciziei, procurorii au indicat trei martori care ar fi vazut-o pe tanara, dar si un SMS care ar fi fost trimis de ea, la o zi dupa disparitia ei, in care isi anunta iubitul ca este la Bucuresti. S-a demonstat ulteror ca mesajul fusese trimis din Barlad.

Si medicul cu care tanara a avut o relatie a facut de-a lungul timpului declaratii halucinante: a afirmat ca a avut de gand sa plateasca pe cineva pentru a scapa de fata, însa nu si-a dus planul la îndeplinire.

Ulterior a spus ca, dupa ce a luat fata de la scoala, a predat-o, la iesirea din Barlad, la trei indivizi. Întrebat de anchetatori daca stie unde este fata, doctorul Marcu a declarat ca nu poate sa spuna. Ulterior, a revenit asupra tuturor declaratiilor, si a spus ca nu stie nimic despre ea.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si