Angelika Maurer, studenta de la Teologie care a dispărut în Sibiu în urmă cu două luni, a fost căutată într-un lac din apropierea orașului. Tânăra a dispărut fără urmă, iar apropiații săi nu știu nimic despre ea de ceva vreme.

Tânăra a fost căutată cu ajutorul echipajelor de pompieri și scafandri în lacul de la Muzeul Astra.

Citește și: Aceasta este ultima conversație a Angelikăi Maurer înainte să dispară. Studenta de la Sibiu este de negăsit de o lună: „A fost o discuție amiabilă, care nu ar fi trebuit să aibă o astfel de consecință"

Angelika, căutată în lacul de la Muzeul Astra

Zona menționată a fost luată în considerare deoarece lacul și muzeul se află în pădurea Dumbrava, deloc departe de locul unde la primele căutări au fost descoperite obiectele personale ale tinerei (portofel, ochelari de vedere, telefon mobil), scrie stirileprotv.ro

Anchetatorii iau în calcul posibilitatea ca studenta, odată ce a intrat în pădure în dimineața dispariției, să fi ajuns în această zonă, reușind să treacă de gardul care împrejmuiește muzeul.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citește și: Alexandru a dispărut fără urmă după ce i-a trimis mesaj bizar mamei sale. Oamenii legii cer ajutorul populației pentru a-l găsi pe tânărul de 23 de ani

De menționat este ă în această porțiune dintre muzeu și pădure nu există camere de supraveghere. Căutările au durat aproximativ 4 ore, timp în care 3 scafandrii au investigat apa lacului cu ajutorul unei camere de vederi subacvatice. Din nefericire, acțiunea de căutare s-a încheiat fără niciun rezultat concludent.

Ce s-a întâmplat cu Angelika Maurer

Ea se afla la Institutul Teologic din Sibiu, apoi s-a întâlnit cu un coleg și i-a spus că vrea să învețe pentru restanțe.

La doar câteva zile distanță, fata a fost surprinsă când ieșea din cămin, iar studenta a fost filmată pe camerele de supraveghere în timp ce ieșea din oraș.

Citește și: VIDEO |Această femeie și-a vândut copilul pentru a face rost de bani pentru o operație la nas

Românca a intrat în pădurea Dumbrava, iar atunci a fost ultimul moment în care studenta a fost văzută. În acest timp, un profesor i-a lăsat un bilet pe ușa camerei prin care i-a reamintit că trebuie să plătească taxa la cămin.

Mama studentei a sunat-o timp de o săptămână pe fiica ei, însă aceasta nu a răspuns. Fratele tinerei a mers la poliție pe data de 15 februarie să anunțe dispariția Angelikăi, iar oamenii legii au început căutările pentru a stabili ce s-a întâmplat cu Angelika Maurer.

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Citește și:  Brațul tatuat al unui bărbat dispărut, găsit în burta unui rechin

Pe data de 22 februarie, tânăra a fost văzută în timp ce se îndrepta spre marginea orașului, astfel că polițiștii au căutat-o la mănăstirile din zonă și la stâne, însă nu au găsit-o. Telefonul, ochelarii și portofelul au fost găsite pe data de 24 februarie, iar autoritățile fac demersurile necesare pentru a afla ce s-a întâmplat cu studenta din Sibiu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si