Noi mesaje de la ingerii pazitori. ZODII pentru 3-10 octombrie 2018. Esti CALAUZIT! Afla pentru ce

L.F., miercuri 03 octombrie 2018 , 12:09

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Iata mesajele ingerilor pazitori ai fiecarei zodii pentru saptamana 3-10 octombrie 2018. Daca vrei ajutorul ingerilor tai, trebuie neaparat sa le ceri asta! Ai incredere in echipa ta de ingeri! Ingerii sunt mesageri divini puternici si plini de iubire, care nu sunt limitati in timp si spatiu deci te pot ajuta permanent, indiferent de marimea sau dificultatea lucrurilor pe care le ai de facut.

Mesaje de la ingerii pazitori pentru nativii din zodia

BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

CERE

“Cere sa te ajutam in aceasta situatie si vom trece imediat la treaba in numele tau. Noi suntem condusi de mai multe legi universale, printre altele si cea a liberului arbitru, care iti permite sa faci propriile alegeri si sa iei propriile decizii. Prin urmare, asteptam cu rabdare cererea ta.”

Acest mesaj iti reaminteste sa ceri ajutor ingerilor ceva mai des. Ingerii te pot ajuta in orice domeniu al vietii, inclusiv sa iti dea idei, curaj, credinta, incredere, claritate. Deasmenea, te pot ajuta cu toate materialele de care ai nevoie, cum ar fi: bani, timp, sanatate si vitalitate.

Semnificatii suplimentare : cere tot ce ai nevoie ; in loc sa te plangi, cere ajutor ; cere oamenilor din viata ta sa te ajute ; cere-le altora sa te asiste ; cere ajutor ingerilor pentru orice aspect, indiferent cat de mare sau de mic, cat de important sau neimportant.

Mesaje de la ingerii pazitori pentru nativii din zodia TAUR (20 aprilie – 20 mai)

RELATII

“Prima si cea mai importanta este relatie cu sine si cu Dumnezeu, iar orice alta relatie porneste de aici. Pentru a atrage, a vindeca sau a echilibra o relatie, apropie-te si mai mult de Creatorul plin de iubire. Pe masura ce te vei simti in siguranta si iubit in acest cadru, alte relatii vor inflori si vor prospera.”

Acest mesaj inseamna ca vei intra intr-o faza mai pozitiva a relatiilor proprii. Acum ai iesit din padure si vei intra intr-o zona plina de lumina si de frumusete. Trebuie doar sa mai perseverezi. Semnificatii suplimentare: raspunsul la intrebare consta in relatia ta ; ai incredere in sentimentele privind actuala relatie si actioneaza in consecinta ; ingerii te ajuta sa manifesti o relatie noua, minunata ; trimite lumina, iubire si ingeri in relatia prezenta ; are loc o tranzitie pozitiva in actuala relatie (poate inclusiv un sfarsit sanatos care iti va lasa o stare puternica de bine)

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si