Pe contul de Facebook al lui Nicolae Ceausescu, care numara 75000 de fani, administratorii au demarat acum cateva luni un fel de concurs adresat nostalgicilor comunisti, in care acestia sunt invitati sa se pozeze la mormantul dictatorului, din cimitirul Ghencea. "Azi începem un nou album fotografic, intitulat "La mormântul soţilor Ceauşescu". Cei care aveţi drum prin Bucureşti şi doriţi să vă manifestaţi respectul trecând pe la cimitirul din Ghencea, vă invităm să ne trimiteţi o poză şi, de ce nu, un scurt mesaj pentru a vă explica gestul!".

Ideea a prins de minune printre admiratorii lui nea Nicu, zeci de romani trimitand fotografii realizate cu ei in vizita la locul de veci al fostului lider comunist.
"Este ultimul şi cel mai mare patriot român. Şi-a iubit ţara şi poporul şi îmi pare rău că nemernicii l-au omorât. Aveam cel mai bun regim social din lume, folosit la ora actuală de nemţi" sau" Respectul meu pentru un OM care a insemnat "ceva "pentru România! Si pentru acel "ceva"va fi nemuritor cu sau fara voia slugilor vinzatorilor de neam si tara", asa suna doar doua dintre mesajele atasate fotografiilor trimise pe adresa contului de Facebook al lui Nicolae Ceausescu. 

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si