Nostradamus. Profețiile lui Nostradamus pentru următorii 5 ani

2019 – puterea politică începe să-și piardă supremația, iar oamenii spre întorc cu făța către Dumnezeu;

2020 –  fenomenul distrugerilor pierde din amploare și conștiința divină începe să câștige teren;

Nostradamus

Citeste si: Baba Vanga aruncă lumea în aer! Profeții negre pentru anul 2019! Ce urmează să se întâmple

2021 –  se creează premisele favorabile renașterii conștiinței spirituale;

Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: Mama Geta a scăpat porumbelul: „Iancu e trup și suflet pentru o femeie. Pentru Culiță nu bag nici acum mâna în foc”- wowbiz.ro

2022 –  omenirea este împăcată și dispusă să trăiască în pace și armonie;

2023 –  reinstaurarea completă a păcii mondiale;

Nostradamus

Citeste si: Dezvaluirile lui Nostradamus pentru 7 zodii! Ce a prezis pentru zodia ta

Nostradamus. Potrivit lui Nostradamus, cel de-al Treilea Război Mondia a început încă din 2015 și va dura până în 2023. Cauza războiului, potrivit acestuia, va fi fanatismul religios. Dacă stăm și observăm atacurile cu bombă din ultimii ani, ne dăm seama că Nostradamus nu a fost departe de adevăr.

Nostradamus. Până în 2023 profețiile sunt și mai sumbre! Aproximativ 1/3 din populația lumii va pieri, iar unele țări vor fi mult mai afectate decât altele.

Nostradamus este cu siguranţă una dintre cele cunoscute persoalităţi ale istoriei. Notorietatea i se trage de la celebrele sale profeţii şi previziuni. Dincolo de astrologie, Nostradamus a fost un medic talentat, dar şi un personaj controversat specializat în arta ocultismului.

Nostradamus

Citeste si: Maria Ghiorghiu anunță o catastrofă uriașă: ”Flăcările albe ca de neon”

Cu siguranţă toată lumea a auzit de Nostradamus. Un personaj medieval renumit pentru capacitatea de a ghici, prin metode ştiinţitice, evenimente dintr-un viitor îndepărtat. Profeţiile lui Nostradamus, scrise acum aproximativ 500 de ani, fac şi astăzi înconjurul lumii, iar francezul este unul dintre cei mai de seamă reprezentanţi ai ocultismului. Dincolo de astrologie şi profeţiile despre viitor, Nostradamus a avut o viaţă aventuroasă, marcată de călătorii îndelungate, experienţe extrasenzoriale, fuga de Inchiziţie, dar şi de o carieră medicală excepţională, dar pe nedrept puţin amintită.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si