„Direcţia de Sănătate Publică Prahova a identificat un nou focar la un centru de îngrijire a persoanelor adulte din Băicoi, din subordinea DGASPC Prahova, acolo unde în luna august au fost confirmaţi 25 de beneficiari şi angajaţi. Noul focar este într-un alt corp de clădire, iar aici au fost testaţi pozitiv opt beneficiari dintr-un total de 51 şi doi angajaţi dintr-un total de 39. Au fost evaluaţi de medici ai Serviciului Judeţean de Ambulanţă, sunt asimptomatici şi au fost izolaţi în centru, urmând să fie evaluaţi periodic de un medic de la Spitalul Orăşenesc Băicoi” a

transmis, sâmbătă, Prefectura Prahova.

Focar de coronavirus pe șantier

Şi la Ploieşti a crescut numărul persoanelor infectate pe un şantier, unde autorităţile au constatat un focar de COVID-19 în urmă cu două zile. După ce iniţial cinci muncitori au fost diagnosticaţi, în urma testării colegilor acestora s-a constatat că alţi 15 au fost infectaţi cu noul coronavirus rezultatele fiind negative în cazul altor cinci muncitori. Ca urmare a acestei situaţii, administratorul şantierului a decis suspendarea activităţii.

nou focar de coronavirus
Nou focar covid-19 în Prahova.[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: "Am dovada că a fost creat în laborator". Virusologul chinez, fugit într-un loc secret, aruncă bomba despre coronavirus

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."- wowbiz.ro

Citeste si: Al doilea val de coronavirus? Ce țări din Europa sunt lovite brusc de "taifunul" Covid-19

Citeste si: Coronavirus 11 septembrie: România depăşeşte pragul de 100.000 de cazuri

Prahova- cazuri de infectări cu noul coronavirus

De la începutul pandemiei şi până în prezent, în judeţul Prahova 4883 persoane au fost confirmate ca fiind infectate cu virusul SARS-CoV-2, iar 165 au decedat din cauze asociate infecţiei cu noul coronavirus.

Citeste si: Filmarea virală cu fetița testată contra COVID-19! Cum a reacționat micuța e adorabil Video

Cea mai recentă raportare pe 24 de ore transmisă sâmbătă arată că la nivelul judeţului Prahova există 70 de noi infectări, aproape jumătate dintre acestea fiind la persoane cu vârste cuprinse între 40 şi 59 de ani.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si