"Am dovada că a fost creat în laborator". Virusologul chinez, fugit într-un loc secret, aruncă bomba despre coronavirus

Virusologul chinez care a susținut că guvernul de la Beijing a încercat să ascundă originea reală a focarului de coronavirus spune că va prezenta dovezi științifice că virusul a fost creat de om.

Razvan Ilie, vineri 11 septembrie 2020 , 18:00

Virusologul chinez Li-Meng Yan
Virusologul chinez Li-Meng Yan spune că va prezenta dovezi irefutabile despre faptul că noul coronavirus a fost creat în laborator
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Respectatul medic chinez, dr. Li-Meng Yan, care s-a specializat în virusologie și imunologie la Școala de sănătate publică din Hong Kong, susține că Beijingul știa despre coronavirus cu mult înainte de a apărea rapoarte în presă.

După primele dezvăluiri despre originea noului coronavirus, Li-Meng Yan a fost forțată să fugă din Hong Kong, temându-se că viața ei este în pericol, scrie Daily Mail

Citeste si: Rusoaica Galina Fedorova, fost model Playboy, găsită fără viață pe o plajă din Sardinia, lângă o bază NATO

Femeia virusolog a apărut astăzi pe rețeaua Loose Women dintr-o locație secretă, dezvăluind că guvernul chinez „a eliminat toate informațiile ei” din bazele de date guvernamentale.

Citeste si: Se întoarce România la starea de urgenţă şi carantină? Răspunsul dat de Ludovic Orban

Li-Meng Yan a susținut că rapoartele potrivit cărora Covid-19 provine dintr-o piață de pește din Wuhan sunt doar un „paravan de fum” și că intenționează să publice un raport cu dovezi clare că virusul este creat de om.

Citeste si: Avertisment de ultimă oră: ”Există un pericol real ca China...."

Virusologul chinez Li-Meng Yan
Virusologul chinez Li-Meng Yan, noi dezvăluiri despre originea COVID-19

„Secvența genomului este ca o amprentă umană”, a spus ea. „Și pe baza acestui lucru puteți identifica aceste lucruri. Voi [folosi această dovadă] pentru a le spune oamenilor de ce acest lucru a venit de la laboratorul din China, de ce ei sunt cei care au făcut-o.

Virusolog chinez: Oricine își va da seama că virusul este făcut de om

„Oricine, chiar dacă nu aveți cunoștințe de biologie, va putea să-l citească, să îl verifice, să îl identifice și să îl analizeze singur. Este esențial să o înțelegem, nu o putem depăși, va pune viața în pericol pentru toată lumea.”

Ea a susținut că, înainte de a fugi din țara ei, informațiile ei au fost șterse din bazele de date guvernamentale și că colegilor ei li s-a spus „să răspândească zvonuri despre ea”. Li-Meng Yan era profesor de biologie la una dintre cele mai mari universități din Hong-Kong.

„Mi-au șters toate informațiile și, de asemenea, le-au spus oamenilor să răspândească zvonuri despre mine, că sunt mincinoasă, că nu știu nimic și că am ucis un hamster în laborator. Vor încerca să-mi controleze familia și prietenii și apoi brusc nu mai exist", a explicat medicul fugar.


Distribuie acest articol pe Facebook si poti castiga un telefon de ultima generatie!
Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si